Ne-am uitat îndeaproape la aplicatoarele de bandă adezivă disponibile pe piață. Cum funcționează diferitele aplicatoare de bandă adezivă, cum se simt în mână și care este cel mai bun aplicator de pe piață?

Ce este un aplicator de bandă adezivă?

Este posibil ca unii dintre voi să vedeți un aplicator de bandă adezivă aici pentru prima dată, așa că vă vom explica pe scurt la ce folosește o astfel de unealtă și cum funcționează. Aceste produse ajută la lipirea și aplicarea rapide și eficiente de materiale de acoperire și mascare. Ferestrele, ușile, radiatoarele sau suprafețele pereților, tavanelor și podelilor pot fi acoperite ușor cu hârtie sau folie. În acest scop, materialul de acoperire ales este introdus în aplicator.

În plus, se utilizează o bandă adezivă la alegere. În aplicator, banda adezivă se îmbină automat cu folia de acoperire sau cu hârtia de acoperire. Pe această cale, materialul poate fi derulat rapid și lipit cu rapiditate și cu precizie. O lamă face posibile separarea directă și tăierea materialului de acoperire la lungimea corectă, fără să fie nevoie de o unealtă suplimentară.

3M Handmasker abrollen

Folosirea aplicatorului 3M Handmasker

Ce fel de aplicator de bandă adezivă există pe piață?

La prima vedere, par să fie câteva modele. Atât 3M, cât și Storch, Kip, precum și alți furnizori oferă un aplicator de bandă adezivă. La o examinare mai amănunțită, oferta se reduce însă la două modele.

M3000, modelul de la 3M, este, de asemenea, oferit de Storch în aceeași construcție, însă în varianta clasică albastru deschis Storch în loc de galbenul 3M. Kip oferă modelul Ready-Masker 335-00, care este comercializat sub numele de QM5000 EasyMask de alți furnizori.

Aplicatorul de bandă adezivă Kip Ready-Masker 335-00

Kip Ready-Masker este disponibil într-o construcție identică și sub alte mărci, cum ar fi QM5000 EasyMask. Aplicatorul este furnizat cu o lamă de 30 cm, adecvată pentru hârtie și folie. Există diferite setări din care se poate alege pentru poziționarea lamei. Aplicatorul face posibilă tragerea uniformă a materialului de acoperire.

Banda adezivă este ținută ferm în poziție și este îmbinată cu hârtia/folia. Și lama funcționează bine și separă uniform materialul de acoperire. În general, aplicatorul Kip pare de o calitate ceva mai mică în comparație cu modelul 3M. Mânerul este acoperit cu spumă și, prin urmare, este destul de moale, dar și mai puțin stabil în mână. Construcția generală pare, de asemenea, ceva mai puțin stabilă decât cea a modelului concurent.

Kip Ready-Masker 335-00 & QM5000 EasyMask

Kip Ready-Masker 335-00 și QM5000 EasyMask

3M Handmasker M3000

3M Handmasker M3000 este, de asemenea, disponibil cu același tip constructiv la Storch, unde modelul este vândut sub numele de EasyMasker. Și acest model este furnizat cu o lamă de 30 cm, care poate fi fixată în diferite poziții pe aplicatorul de bandă adezivă. Cu cuțitul FP12, este disponibilă și o lamă pentru hârtie și folie.

Aplicatorul 3M Handmasker face ceea ce este de așteptat: îmbină materialul de acoperire (hârtie sau folie de plastic) în mod uniform cu banda adezivă și face posibilă derularea și separarea rapidă și egală a materialului de acoperire. M3000 este foarte stabil în mână și, prin urmare, poate fi ghidat foarte precis, acest lucru fiind un avantaj față de modelul concurent de la Kip.

Un alt plus este cârligul cu ajutorul căruia aplicatorul poate fi fixat la centură sau în buzunarul pantalonilor dintr-o singură mișcare. În acest fel, ambele mâini libere devin rapid libere și nu mai este nevoie să ne aplecăm pentru a pune aplicatorul deoparte sau pentru a-l lua din nou.

3M Handmasker M3000 & Storch EasyMasker

3M Handmasker M3000 și Storch EasyMasker

Favoritul nostru: 3M Handmasker M3000

Oferta de aplicatoare de bandă adezivă de pe piață nu este foarte mare și este limitată la două modele. Favoritul nostru este 3M Handmasker M3000. De ce? M3000 stă foarte stabil în mână și, prin urmare, poate fi ghidat uniform și cu precizie. În acest fel, aplicarea de materiale se poate face cu precizie și rapiditate în același timp.

În plus, modelul pare calitativ și robust și va supraviețui, de asemenea, căzăturilor și utilizării pe șantiere. Aplicatorul poate fi agățat de centură sau de buzunarul pantalonilor cu ajutorul unui cârlig prevăzut în acest scop, astfel încât o mână este întotdeauna liberă și se evită aplecarea pentru a ridica produsul.

3M Handmasker – comandă directă

Lamă de rezervă pentru 3M Handmasker – comandă directă

3M Handmasker M3000 am Gürtel befestigt

Aplicator 3M Handmasker M3000 fixat de centură

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.