Următorul articol este dedicat celor mai mari 5 greșeli pe care le-ați putea face atunci când pulverizați cu un pulverizator de vopsea airless. Acest tip de echipament vă facilitează munca, vă îmbunătățește viteza de execuție și performanțele generale, economisind în același timp, timp și bani… atât timp cât îl folosiți bine. În caz de utilizare greșită, multe lucruri pot merge prost. Iată primele 5 cele mai grave greșeli care se pot întâmpla cu pompa dvs. airless.

1. Dispozitivul dvs. airless nu are suficientă putere

Poate fi din inadvertență sau din motive financiare, dar se poate întâmpla cu ușurință că unii zugravi sa aleaga o stație de vopsea airless, suficient de puternică sau cu un debit maxim pe minut prea scăzut. Din păcate, aceasta este o modalitate proastă de a economisi bani, deoarece în cel mai rău caz, pompa pur și simplu nu va fi suficient de puternică pentru a îndeplini sarcina dorită. Echipamentul dvs. airless trebuie adaptat la materialul care trebuie atomizat corespunzător pentru a produce un model de pulverizare curat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți pompa, după ce ați determinat dimensiunea proiectului dvs. și materialele pe care doriți să le aplicați. În caz de îndoială, consultați distribuitorul dvs. autorizat.

2. Mărimea duzei airless nu este potrivită

Alegerea duzei pistolului de vopsea este vitală pentru un rezultat de calitate și în funcție de materialul utilizat. Dacă alegeți o duză prea mică, pistolul dvs. poate deveni înfundat rapid, ceea ce face imposibilă utilizarea acesteia. Dacă utilizați o duză prea mare, veți pulveriza prea multă vopsea, ceea ce poate lăsa urme, stropi sau imprastia pe suprafața voastră. De aici importanța de a cunoaște bine dimensiunea duzei de introdus în pistol înainte de a începe să lucrați la proiectul dvs.

3. Filtrul nu este potrivit

La fel ca dimensiunea duzei dvs., alegerea filtrului are un impact asupra rezultatului final de pulverizare. Filtrele cu ochiuri mici se pot înfunda rapid și pot perturba ciclul de lucru din cauza înlocuirii și curățării constante. În schimb, filtrele de plasă mare nu cern toate elementele contaminante, ceea ce poate duce la blocarea rapidă a duzei. În ambele cazuri, va trebui să vă întrerupeți munca mai des pentru a vă curăța pistolul.

4. Presiunea de lucru este prea mare

În acest caz, vopseaua este aruncată prea repede și va forma o ceață de vopsea în loc să fie aplicată pe perete. Când lucrați cu o presiune prea mare de lucru, consumați, de asemenea, mai mult material și cheltuiți mai mult timp pentru curățare. Acesta este motivul pentru care va trebui să găsiți presiunea potrivită, nici mai mult nici mai puțin. De exemplu, mesterii amatori se pot antrena cu apă pentru a găsi spulverizarea corect: trebuie doar să aspirați apa, să țineți pistolul și să creșteți treptat presiunea pompei. Apoi puteți observa modul în care pulverizarea este creata și capătă încet forma. Imediat ce jetul este distribuit uniform, presiunea de lucru corectă a fost atinsă și nu trebuie crescută.

5. Echipamentul dvs. airless nu este curățat

Nerespectarea corespunzătoare a pulverizatorului de vopsea este cel mai bun mod de a reveni prematur la perii și role de vopsea. Dacă nu vă curățați echipamentul airless după fiecare utilizare, vopseaua se va usca și se va fixa în interiorul pistolului dvs., ceea ce poate provoca o defecțiune sau mai rău, o defecțiune completă a pistolului. Înțelegeți acum de ce este atât de important să vă întrețineți și să curățați echipamentul.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.