Accesorii Airless

Puteți găsi toate accesoriile pentru pulverizatorul de vopsea, inclusiv pistoale de pulverizare, duze, filtre etc. pe site-ul nostru. Pe această pagină vrem să vă oferim o imagine de ansamblu a accesoriilor cele mai frecvent necesare, cu informații și sfaturi pentru a alege elementul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Dacă aveți deja numărul de referință, vizitați magazinul nostru online pentru a comanda piesa de schimb sau accesoriu aici:

 • Avem cea mai mare gamă de produse de pe piață
 • Sfaturi profesionale pentru accesorii specializate
 • Livrare: 3 zile lucrătoare după ce am primit plata (în întreaga Europă, poate necesita până la 10 zile lucrătoare pentru alte țări)
 • Modalități de plată: card de credit, PAYPAL, transfer bancar

Consiliere de specialitate

Plăți: PAYPAL și transfer bancar

Livrare: 3-5 zile de la primirea plății

Pompe airless Wagner, FARBMAX, Titan & Graco

graco-contractor-pc-airless-spray-gun-2-4-finger-17y043-300x300
duză FARBMAX
Garda Graco RAC X (blue)

Pistoale airless

Airless Discounter oferă pistoale airless de calitate superioară de la Graco, Wagner, FARBMAX și Titan.

 • Pistoalele cu pulverizare: Graco Contractor, Graco Contractor PC și pistolul de pulverizare Graco Contractor Inline. FARBMAX G250 și pistolul de pulverizare FARBMAX Inline. Wagner Vector Pro (4 sau două degete), Wagner AG14, Wagner Vector Grip și Wagner AG19
 • Pistoalele de pulverizare AirCoat și asistate de aer: Wagner GM 4500 AC și GM 4600 AC. Graco G40 asistat de aer.
 • Pistoale hibride de pulverizare: modelul Wagner AG14 este unul dintre cele mai versatile modele de pe piață și poate fi utilizat și pentru vopsirea și tencuielile.
 • Lucrări mari de pulverizare a ipsosului și chitului: Graco HD Blue Texpsray, Wagner AG 19, Graco Inline Texspray și Graco Applicator.
 • Trafaleți de înaltă presiune cu extensie și pistol Airless. Permite o aplicare uniformă a materialului. Vedeți Graco JetRoller. Consultați trafaletul Wagner Inline 100.

Prețurile pentru pistoalele fără aer pe site-ul nostru încep de la 117,64 euro + TVA

 

PISTOALE AIRLESS

Duzele airless

În magazinul nostru online puteți găsi sfaturi pentru pistoale de pulverizare de la producători de renume precum Wagner, Graco și Titan, precum și alte opțiuni mai ieftine și mai compatibile.

Mai mult, avem dreptul exclusiv de vânzare al mărcii FARBMAX, cu piese de schimb compatibile pentru mărcile de top.

Duzele de pulverizare FARBMAX constituie o alternativă fantastică față de vârfurile de pulverizare originale de către Graco și Wagner, echivalente perfect în ceea ce privește calitatea, dar la un cost mult mai ieftin.

Aruncați o privire aici pentru mai multe informații:

Prețurile pentru duza pistolului Airless încep de la 16,80 € + TVA

 

DUZE AIRLESS

Garda (rac-ul) duzei

Puteți găsi în magazinul nostru magazin de la câțiva producători, de exemplu:

 • Racordul Graco RAC V RAC X și filetul HXD ⅞ “
 • Garda Wagner cu filet ⅞ “și 11/6”
 • Suport tip FARBMAX cu filet ⅞ “, echivalent cu un Wagner sau Graco în calitate și imbatabil în preț
 • Oferta noastră specială: FARBMAX duza și rac € 33,61 + TVA

Verificați întotdeauna filetul pistolului dvs. înainte de a cumpăra un rac. În cazul în care filetul pistolului dvs. nu corespunde filetului suportului vârfului, veți avea nevoie de un adaptor, pe care îl puteți găsi și în magazinul nostru online.

Prețurile pentru deținătorii de vârf încep de la 21,00 € + TVA

 

GĂRZI PENTRU DUZE
Sigiliul Graco RAC X
Filtrele pentru pistoale
FARBMAX Lance pentru pistoale Airless

Garnituri pentru duzele airless

Sfaturi despre garniturile duzelor Airless de la mai mulți producători: FARBMAX, Wagner și Graco. Există trei feluri de garnituri, una metalică, de care aveți întotdeauna nevoie, una neagră sau una albă, în funcție de materialul pe care îl pulverizați:

 • garnituri albe
 • garnituri metalice
 • garnituri negre

Prețurile încep de la € 7.55+ TVA

 

GARNITURI PENTRU DUZELE AIRLESS

Filtre

Original airless filters by Graco and Wagner, for paint sprayers and airless spray guns. Price start at:

Ai nevoie de ajutor în găsirea filtrului potrivit? Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la (info@airless-discounter.ro) sau să vizitați canalul nostru Youtube.

FILTRE AIRLESS

Extensii

Avem lănci de pulverizare, cu o lungime variind de la 25 cm până la 180 cm, pentru a putea zugrăvi toate colțurile din unghiuri diferite fără prea mult efort.

Puteți utiliza lăncile cu o articulație specială pivotantă, pentru a avea mai multă flexibilitate în mișcarea și în unghiul acțiunii de pulverizare.

Prețurile pentru extensii încep de la 25,20 € + TVA

EXTENSII
adaptador-airless-graco
manguera-compatible-equipos-graco
Tolva-Graco-para-proyeccion-masilla

Adaptoare si conectori

Gama largă de adaptoare și conectori pentru accesorii airless, compatibile cu toți cei mai importanți producători.

În magazinul nostru online puteți găsi:

 • Adaptor pentru pistolul de pulverizare și protecția vârfului
 • adaptoare pentru pistol
 • adaptoare pentru furtunuri

Prețurile incepe de la € 6.29 + VAT

TOȚI CONECTORII ȘI ADAPTOARELE

Furtunuri Airless

Furtunul conectează pistolul de pulverizare cu unitatea de pulverizare a vopselei. Înainte de a cumpăra un furtun, verificați conexiunea pistolului de pulverizare și a pulverizatorului de vopsea. Dacă nu corespund, veți avea nevoie de un adaptor.

În această categorie veți găsi:

 • Furtunuri de presiune ridicate între 7,5 și 15 m. Prețurile încep de la 37,81 EUR + TVA
 • Furtunuri scurte: extensii pentru furtun pentru a ușura mișcările
 • Furtunuri încălzite: permite o pulverizare a materialului la presiuni mai mici prin reducerea vâscozității materialului utilizând un filament încălzit în interiorul furtunului.
FURTUNURI AIRLESS

Rezervoare pentru cantități mari de vopsea

Rezervoarele sunt un accesoriu pe care fiecare profesionist care lucrează cu cantități mari de materiale, fie că este vorba de vopsele, latex sau glet. Aceste rezervoare vă permit să lucrați mult mai eficient cu dispozitive de pulverizare de înaltă performanță, fără a fi necesară umplerea materialului în intervale scurte

REZERVOARE

Accesorii pentru pompele de vopsit

La Airless Discounter știm un lucru sau două despre pulverizatoarele de vopsea Airless. Începând cu anul 2009, oferim o gamă largă de echipamente și accesorii de pulverizare a vopselelor. Ne asigurăm că menținem o gamă largă de piese de schimb, livrate rapid, astfel încât clienții noștri să se poată baza pe noi pentru a-și menține afacerea operațională. Indiferent dacă aveți nevoie de o duză sau de un filtru adecvat pentru grundul de pulverizare, vopsea de latex sau tencuieli de pulverizare; sau dacă doriți să cumpărați un nou pistol Airless pentru mașina dvs., știți că sunteți în locul potrivit. Magazinul nostru online are tot ce aveți nevoie și accesoriile dvs. sunt livrate în 3 zile lucrătoare după ce primim plata (uneori mai mult pentru livrările internaționale). Aveți nevoie de asistență? Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail pentru sfaturi și recomandări despre produse.

Dealer specializat în pulverizatoare de vopsea Airless, piese de schimb și accesorii