Sfaturi pentru a cumpăra un pulverizator airless

Multe greșeli pot fi făcute în selecția unui pulverizator, așa că ne bazăm pe o echipă de profesioniști instruiți, zugravi și decoratori în propriul nostru centru de instruire pentru a alege cel mai bun pulverizator airless. Pentru selectarea unui pulverizator de vopsea, cerințele și domeniul de aplicare ale clientului sunt discutate în detaliu pentru a obţine o preselecție a celor mai potrivite echipamente de pulverizare a vopselei. Prin urmare, în cursul consultării, sunt discutate în detaliu următoarele întrebări:

  • Ce material trebuie prelucrat? Lacuri, glazuri, glet, dispersie, vopsea de silicat, adeziv sau umpluturi?
  • Ce proiecte trebuie gestionate cu pulverizatorul? Lucrări cu lac, apartamente, case unifamiliale sau multifamiliale sau proiecte industriale?
  • Care sunt cerințele dvs. privind pulverizatorul? Calitatea, frecvența de utilizare, bugetul și așteptările privind durata de viață joacă un rol important.

Sfaturi independente de producătorul pulverizatorului Airless și mici detalii

Pe parcursul consultării, selecția echipamentelor de pulverizare a vopselelor este limitată și avantajele și dezavantajele diferitelor modele sunt clarificate. În plus, sunt discutate posibile variante de echipament, care pot îmbunătăți semnificativ rezultatul lucrării și simplifica implementarea. Iată câteva exemple:

• A fost aleasă duza potrivită?
• Sunt incluse filtrele potrivite?
• Furtunul are lungimea potrivită pentru proiect și diametrul corect pentru materialul de pulverizat?
• Este nevoie de o lance de pulverizare pentru a pulveriza plafoanele înalte?
• Sistem de admisie – aspirație rigidă, furtun de aspirație sau pâlnie?
Echipament: putere, baterie, motor pe benzină sau aer comprimat?

Un punct important pentru noi, sfatul este independent de vânzători, deoarece avem toți producătorii în program. Acest lucru vă asigură că puteți alege pulverizatorul optim pentru proiectele dvs.

Și mai important – contactați-ne dacă există probleme sau întrebări după cumpărare

De obicei, totul este în regulă, dar ce se întâmplă dacă nu? În acest caz, suntem contactul dvs. direct. Cazurile de garanție pe care le clarificăm! Echipa noastră experimentată de tehnicieni asigură o soluție rapidă în caz de avarii (la nivel național). Dar, dincolo de asta, este nevoie de sfaturi după cumpărarea unui pulverizator. Ori de câte ori sunt în aşteptare proiecte noi, ne sprijinim clienții în alegerea optimă a  duzelor, filtrelor şi accesoriilor potrivite.

Selectarea pieselor de schimb pentru repararea pulverizatoarelor airless

De asemenea, vă asistăm cu bucurie în selectarea pieselor de schimb. În acest scop, oferim fişele tehnice ale producătorilor Wagner şi Graco pe site-ul nostru. Fişele tehnice vă oferă posibilitatea de a obține o privire de ansamblu rapidă a structurii și a pieselor de schimb ale pulverizatorului dvs. În plus față de fişe, veți găsi, de asemenea, o privire de ansamblu rapidă a celor mai importante piese de schimb, unde puteți comanda piese de schimb direct.

Serviciu de reparații și întreținere la nivel național pentru echipamente de pulverizare a vopselelor

Dacă un pulverizator este defect sau nu mai pompează, vom avea grijă de reparații. La nivel național, vom ridica pulverizatorul de vopsea defect de la dvs. Tehnicienii noștri experimentați verifică echipamentul de pulverizare a vopselelor și calculăm costul reparației pentru aceștia (timpul tehnic și piesele de schimb necesare). Dacă comanda este plasată, tehnicienii au la dispoziție depozitul nostru mare de piese de schimb și, de obicei, încep direct cu repararea echipamentului de pulverizare a vopselelor – astfel încât nu se pierde timp pentru achiziționarea pieselor de schimb.

Centru de formare şi testare a tehnologiei de pulverizare – Academia Airless Discounter

În plus la consilierea pe care o oferim, Academia de formare este de asemenea disponibilă (Cursurile sunt oferite în prezent doar în limba germană la locația din Berlin). Aici oferim seminarii practice de zi pentru utilizarea și manipularea optimă a tehnologiei de pulverizare airless a vopselelor. În practică, subiectele privind modelul optim de pulverizare și suprafețe de înaltă calitate, cu o redresare redusă, reducerea sau eliminarea defecțiunilor și curățarea și îngrijirea echipamentelor de pulverizare sunt predate în grupuri mici.

Instruire gratuită la achiziționarea unui pistol de pulverizare în valoare de 2000 € sau mai mult

Dacă cumpără un pulverizator de vopsea airless în valoare de 2000 € sau mai mult, clienții noștri primesc un voucher în valoare de 250 € pentru a participa la unul dintre seminariile noastre „Curs introductiv în tehnica de pulverizare airless ”. O zi pe care nu o plătesc, există un întreg pachet de informații practice, iar participanții învață utilizarea optimă a echipamentelor de pulverizare a vopselelor airless. Iată datele actuale de pregătire.

Mai întâi, instruire completă, testare pulverizatoare, consultați site-ul și apoi cumpărați

Pentru unii dintre clienții noștri, tema tehnologiei de pulverizare airless este nouă pentru ei și vor mai multe informații înainte de a investi într-un dispozitiv Airless. Desigur, la fel cum un test conduce un autovehicul înainte de cumpărare, oferim cursuri introductive despre pulverizarea airless și puteți avea o imagine de ansamblu înainte de a cumpăra. De asemenea, puteți primi sfaturi la fața locului și puteți testa diferite dispozitive airless. În cazul în care decideți să cumpărați un dispozitiv de pulverizare în valoare de 2000 € sau mai mult în termen de 30 de zile de la efectuarea cursului, vom renunța la costul seminarului. Prezentare generală a seminarului de formare aici.

Testați materialul și găsiți soluția potrivită de pulverizare

În plus, oferim un serviciu de consultanță intensiv și individual în centrul nostru de formare și testare. Aici vă oferim posibilitatea de a testa materialul cu noi și de a găsi tehnica și echipamentul de pulverizare optim pentru acest material și scopul său. Instructorul nostru (maestru zugrav cu pregătire suplimentară în tehnologie color și lac) cu diverse echipamente de pulverizare vă stă la dispoziție.

Sfaturi, trucuri și mai multe informații despre tehnologia de vopsire prin pulverizare airless sunt de asemenea disponibile pe site-ul nostru canalul YouTube   şi pe blogul nostru.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.