Producatorul Wagner oferă o gamă largă de mașini de pulverizat airless pentru lucrătorii casnici, profesionisti și utilizare industriala.

Prin urmare, nu este ușor să alegeți mașina de vopsit potrivită, dacă doriți să cumpărați una Wagner.

Vom prezenta cu precizie în acest articol, ce trebuie să aveți în vedere în timp ce achiziționați o mașină de pulverizat Wagner airless și cum să evitați dezamăgirile legate de alegerea dvs. și utilizarea ulterioară.

pompe-airless-wagner-superfinish-sf-33-plus

Wagner SF 33                                                                Wagner HeavyCoat HC 750E

Ce fel de muncă ați planificat cu mașina de pulverizat?

Grund, vopsea de perete interioară, adezivi, vopsea de fațadă, lac, vopsea pentru acoperiș sau chiar glet? Alegerea mașinii airless adecvată depinde în mare măsură de ce tip de vopsele sau materiale ar trebui să fie prelucrate cu aceasta.

Mai ușor de spus: cu cât vopseaua este mai groasă, cu atât ar trebui să aibă mai multă performanță mașina de pulverizat. Lacul este mai subțire decât vopseaua de fațadă, deci este nevoie de o mașină de pulverizare mai puternică decat atunci când se aplică vopseaua.

Dar ce înseamnă performanță și putere în acest caz? Este important să cunoașteți capacitatea (performanța) a mașinii de pulverizat și dimensiunea duzei. Capacitatea este descrisă în litri pe minut. Dacă mașina de pulverizat pompează o mulțime de litri pe minut, se pot folosi duze mai mari și se poate aplica vopsea mai groasă.

Cât de des veți folosi mașina de pulverizat airless?

Pulverizați un apartament cu două camere sau o clădire de apartamente? Acest lucru face o mare diferență, având în vedere că mașina de pulverizat este folosită mai des și este mai tensionată.

Decizia de cumpărare ar trebui să fie influențată de cât de mari sunt suprafețele medii pe care doriți să le pulverizați.

Câți litri vor fi procesați pe utilizare? Cât de des este utilizat aparatul de pulverizare? O dată pe an, pe lună, pe săptămână sau în fiecare zi?

Toți aceștia sunt factori care ar trebui găsiți în alegerea calității și a performanței acesteia.

Cumpărarea unei pompe Wagner Airless – Luați în considerare bugetul

Desigur, cheltuielile joacă un rol important în timpul achiziționării unei mașini de pulverizat.

Dacă utilizați mașina numai în mod privat, ocazional sau pentru proiecte mici, atunci o investiție de 3000 € sau mai mult pentru o mașină de pulverizare profesională nu merită.

Sistemele de pulverizare mai mici din seria magazinelor de bricolaj apar aici. Deși ar trebui verificat îndeaproape, dacă capacitatea și calitatea corespund propriilor așteptări. Ar fi păcat, dacă cheltuiți câteva sute de euro pe o mașină, să observați apoi în timp ce lucrați, că mașina airless nu este potrivită pentru proiectul planificat.

(Atenție: o mulțime de materiale nu pot fi pulverizate cu unele pompe Wagner, deoarece aceste mașini nu sunt suficient de puternice. Iată câteva exemple: vopsea de fațadă, vopsea cu silicat, var,vopsea pentru acoperiș, argila, glet și adezivi.)

În cazul unui zugrav sau meșter profesionist, problema este diferită. Mașina de pulverizat este utilizata mai regulat pentru suprafețe mai mari și adesea de ani multi. Eficiența economică a tehnologiei airless în comparație cu lucrul cu role și perii justifică o investiție mare într-o mașină puternică, durabilă și profesională.

În acest articol Rentabilitatea pe ora a pulverizatorului de vopsea airless – Calculul costurilor, am făcut un calcul al costurilor, astfel încât eficiența economică este ușor de determinat.

În plus, mașinile de uz industrial pot fi anulate contra impozitului (cel puțin în Germania).

Cumpărarea unei masini Wagner Airless, prima consultare

Pentru a alege mașina de vopsit Wagner potrivită și pentru a evita o achiziție proastă, trebuie să primiți sfaturi de la un dealer specializat înainte de cumpărare.

O vizită la o instruire despre tehnologia airless, pentru a învăța utilizarea optimă a mașinii de pulverizare, vă poate oferi mai multă certitudine cu privire la decizia de cumpărare.

Prin acest seminar de o zi, puteți evalua mai bine posibilitățile tehnologiei airless și investiția în sine.

Mașinile Wagner (de exemplu, PowerPainter, ControlPro) sunt vândute prin Amazon sau magazine de bricolaj, astfel încât nu există întotdeauna posibilitatea unei consilieri elaborate.

În aceste cazuri, producătorul Wagner ajută direct.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.