Timpul eficienta și costurile sunt factori importanți în decizia de a folosi un pulverizator Airless pentru a zugrăvi o cameră. În cazul ideal, costul unui sistem de pulverizare Airless ar trebui să fie acoperit rapid de economiile de timp de muncă și costurile forței de muncă. Pentru calculul avantajelor posibile atunci când utilizați un dispozitiv Airless, videoclipul de mai jos vă vorbește despre volume.

Desigur, trebuie să țineți cont de efortul suplimentar pentru mascarea geamurilor, ușilor și caloriferelor, precum și pentru curățarea pulverizatorului. Totuși, facilitarea muncii și reducerea stresului fizic joacă, de asemenea, un rol în utilizarea și achiziționarea echipamentelor de pulverizare Airless în loc de rola de vopsea tradițională.

Andreas Neufeld, de la Wandprofi, zugrăvește în video o cameră de zi, inclusiv tavanul în 6:35 minute. Pe internet puteți găsi multe exemple în care se lucrează mult mai rapid. Cu toate acestea, nu sunt în detrimentul calității. În acest videoclip, veți vedea că marginile sunt vopsite mai întâi cu o viteză de lucru „normală”, apoi zugravul se deplasează înspre tavan pentru a se termina cu pereții.

Cât de repede se poate lucra cu un pulverizator Airless?

În videoclip, o întreagă cameră este zugravita în mai puțin de 7 minute, chiar dacă zugravul nu se află într-o cursă, se obține o finisare de suprafață de înaltă calitate. Avantaje speciale și economiile de timp sunt oferite de utilizarea dispozitivelor Airless pentru proiecte cu suprafețe medii și mari, precum și de suprafețe cu structură, deoarece aici avantajele sistemului Airless pot fi redate în special.

Suprafețele brute pot fi pulverizate rapid cu un pulverizator Airless, care te scutește de lucrurile laborioase și consumatoare de timp. Utilizarea unui dispozitiv de pulverizare Airless este, de asemenea, deosebit de economică pentru zonele medii și mari. Ca regulă generală, puteți presupune că utilizarea unui pulverizator Airless merită începută de la un apartament cu 2 camere.

Avantaje și dezavantaje – viteză de lucru împotriva mascării

Dezavantajele utilizării aparatelor Airless sunt adesea efortul suplimentar implicat în mascarea ușilor, ferestrelor sau caloriferelor, precum și curățarea dispozitivului. Efortul implicat în procesul de mascare este compensat de viteza de lucru mai mare și performanța acestuia. În multe aplicații, cum ar fi clădiri comerciale sau industriale, lucrarea de mascare este oricum mică.

Pe suprafețe structurate, cum ar fi plafoane , avantaje suplimentare sunt obținute prin utilizarea zugrăvirii Airless. În plus, există multe posibilități de a reduce formarea de ceață de vopsea și astfel de a limita efortul implicat în mascare.

Aici, de exemplu, noile sisteme de duze pentru pulverizare la presiune joasă, sisteme cu role, furtunuri de încălzire pentru încălzirea materialului sau tehnici speciale de lucru pot fi utilizate cu dispozitivul Airless, pentru a limita formarea suprapresiunii și a reduce efortul implicat în mascare.

Pentru o privire de ansamblu detaliată a modului de a reduce supravopsirea, vă trimitem la tutorialul nostru online video.

Curățarea unui pulverizator Airless

Curățarea unui dispozitiv Airless se poate face rapid și fără eforturi mari. Gândiți-vă că atunci când folosiți ruloul vechi și peria, nu trebuie să faceți nicio curățare.

În cele din urmă, timpul petrecut pentru curățarea și îngrijirea unui dispozitiv Airless este mai mult decât compensat de capacitatea de suprafață câștigată suplimentar.

Pentru informații detaliate despre curățarea și întreținerea pulverizatoarelor de vopsea Airless, consultați aici.

Reduceți volumul de muncă utilizând un pulverizator Airless

Pe lângă viteza de lucru și scăderea costurilor, vedem tot mai mult reducerea volumului de muncă drept o motivație pentru achiziționarea unui pulverizator Airless. Oamenii trebuie acum să muncească mai mult, iar lucrătorii buni calificați în comerțul cu zugrăveli sunt greu de găsit în acest moment în multe locuri.

Acest lucru ridică problema modului de a-și proteja angajații cât mai mult posibil și de a oferi facilități de muncă colegilor mai tineri și mai mari, pentru a reduce la minimum efortul fizic asupra muncii zilnice, a evita daunele pe termen lung și a preveni pierderile de muncă legate de boli si stres fizic inutil.

Note despre video

Reducerea suprapunerii Partea I

Reducerea suprapunerii Partea II

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.