Articolul de astăzi este o comparație video intre pulverizatorul de vopsea fără aer vs. trafaletul.

Cât durează să zugravesti o cameră?

Pentru o cameră standard, dacă începeți să tăiați sub tavane și în jurul cadrelor ferestrei și ușilor, urmată de rularea pereților, vă poate lua 1-2 ore pe strat. Este nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a zugravi o cameră cu un pulverizator de vopsea fara aer.

Ian Crump de la PaintTech demonstrează cât timp durează să zugravesti o cameră, ornamente și usi. Folosește o rola și pensula tradiționala și le compară cu eficiența pulverizatorului de vopsea. Un cronometru vă este afișat.

Cât durează să zugravesti o cameră cu un pulverizator?

Este nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a zugravi o cameră cu un pulverizator de vopsea fara aer. Veți avea nevoie de timp suplimentar pentru pregătirea camerei înainte de pulverizare.

Cât durează sa zugravesti colțurile?

Cu modelul corect de pulverizator, presiunea și tehnica corecte, este nevoie de câteva minute pentru a pulveriza cadrele într-o cameră standard cu un pulverizator de vopsea fara aer. Cadrele care conțin multe denivelari necesita adesea mult mai mult timp cu o pensula și acoperirea nu este la fel de uniformă . Pulverizatorul de vopsea Air-assisted va oferi un finisaj mai omogen și mai fin decât metoda tradițională.

Cât durează să vopsesti o ușă?

Folosind vârful de pulverizare, presiunea și tehnica corecte, este nevoie de câteva minute pentru a pulveriza o ușă într-o cameră standard cu un pulverizator de vopsea fara aer. Metoda tradițională cu pensula și rola necesită mult mai mult timp.

Este prima mea pulverizare, de unde încep?

Puteți sa incepeti prin pulverizarea  vopselelor cu un pulverizator de nivel de incepatori, cum ar fi FARBMAX Airless M4 sau Graco GX 21. Pentru pulverizare cadre, ferestre sau uși, puteți opta pentru un Graco GX FF sau unul dintre modelele asistate de aer sau HVLP. Există pulverizatoare de vopsea fara aer specializate și pulverizatoare de uz general, în funcție de materiale, frecvența de lucru și volumul materialului necesar pentru a fi pulverizat.

Contactati-ne telefonic (datele de contact mai jos) și vă putem ajuta cu prima dvs. achiziție de pulverizatoare fara aer.

FARBMAX Airless M4

Vedeți toate pulverizatoarele noastre aici

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.