Deseori clienții ne întreabă care aparat Airless este cel mai bun pentru acoperirea acoperișurilor. Vom răspunde la această întrebare în a 33-a parte a seriei de videoclipuri „Sfaturi Airless”.

Nu este ușor să oferim un răspuns pentru această întrebare. Din acest motiv, ne uităm mai întâi ce caracteristici ar trebui să aibă un aparat Airless pentru lucrările de acoperire a acoperișurilor. Doar așa putem stabili dacă un aparat de pulverizat este adecvat pentru aceste lucrări.

De asemenea, ne uităm mai în detaliu la criteriile importante, cum ar fi debitul, mărimea maximă a duzelor, greutatea, precum și calitatea și prețul, pentru a compara, în cele din urmă, aparate de pulverizat Airless de la diferiți producători.

Cel mai bun pulverizator de vopsea Airless pentru acoperirea acoperișurilor.

Ce fel de caracteristici ar trebui să aibă un aparat Airless pentru a fi adecvat lucrărilor de acoperire a acoperișului?

Un aparat Airless destinat acoperirii acoperișurilor ar trebui să dispună de un debit suficient. Vopseaua pentru acoperiș este deseori pulverizată cu duze cu orificii de 0,021″, 0,023″, dar și 0,025″.

Trebuie să existe un debit suficient pe minut, pentru ca aceste duze să fie alimentate cu suficientă vopsea. În plus, atunci când se utilizează furtunuri mai lungi, este necesar ca aparatul de pulverizat să aibă un randament mai mare, pentru a putea prelucra întreaga suprafață a acoperișului și pentru a avea o rază de lucru suficientă.

În aceste situații sunt utilizate, de cele mai mult ori, furtunuri de 30 de metri sau mai lungi. Se recomandă pulverizatoare de vopsea mai puternice în cazul furtunurilor mai lungi. În timp ce cele mai multe dintre lucrările cu aparate de pulverizat sunt executate pe suprafețe plane, în cazul acoperișurilor, vopseaua trebuie să fie pompată în sus pe acestea.

Și în aceste situații este nevoie ca aparatul să aibă un randament ridicat. Pentru majoritatea aplicațiilor de vopsire a acoperișurilor, sunt necesare aparate Airless cu debit de trei litri, însă cu siguranță nu strică un debit ceva mai mare.

În plus, aparatele de pulverizat folosite la acoperirea acoperișurilor trebuie să fie calitative și robuste, pentru a garanta utilizarea pe termen lung. Defectarea aparatului de pulverizat poate fi costisitoare.

Cei care vopsesc acoperișuri pot lucra doar în cadrul unei perioade limitate a anului și chiar și atunci doar pe vreme frumoasă și fără ploaie. Dacă aparatul de pulverizat se defectează, se vor pierde zile importante de făcut bani. Proiectele următoare vor trebui amânate și clienții se pot risipi.

Așadar, defectarea unui aparat de pulverizat poate însemna costuri foarte mari. Din acest motiv, profesioniștii care vopsesc acoperișuri merită să investească într-un aparat Airless de calitate și de mare valoare.

Care este cel mai bun pulverizator de vopsea Airless pentru acoperirea acoperișurilor?

Este aparatul de pulverizat cu cel mai bun preț? Aparatul Airless de cea mai bună calitate? Cel mai ușor aparat de pulverizat, pentru că poate fi transportat cu ușurință? Sau este aparatul de pulverizat Airless cu cel mai mare randament?

După cum se vede, nu este atât de ușor de determinat care este cel mai bun pulverizator de vopsea Airless pentru acoperirea acoperișurilor. În cele din urmă, această evaluare depinde întotdeauna de așteptările cumpărătorului. Cineva care lucrează întotdeauna singur poate că acordă atenție deosebită greutății, întrucât trebuie să ridice singur aparatul Airless din mașină.

Un alt utilizator lucrează cu furtunuri foarte lungi și, prin urmare, acordă importanță unei pompe Airless cu debit cât mai mare. O altă persoană are doar câteva proiecte pe an, astfel că pune deosebită valoare pe preț. Un profesionist se ocupă de 50 de acoperișuri pe an, astfel că își dorește cea mai bună calitate, pentru a deține un aparat de pulverizat durabil și pentru a evita defecțiunile.

Din acest motiv, este necesar să ne uităm mai în detaliu și să stabilim cele mai importante criterii pentru evaluarea unui aparat de pulverizat Airless.

De care criterii ne folosim pentru a evalua cel mai bun aparat Airless?

În evaluarea noastră luăm în calcul următoarele criterii:

  • Debit
  • Mărimea maximă a duzelor
  • Domeniul de utilizare
  • Greutatea
  • Calitatea/durabilitatea
  • Prețul

Cele mai bune pulverizatoare de vopsea Airless pentru acoperirea acoperișurilor

Am ales trei pulverizatoare de vopsea pe care le considerăm deosebit de potrivite pentru aplicarea de vopsea pentru acoperișuri. Este vorba despre următoarele aparate Airless:

În următoarea imagine comparăm debitul maxim, mărimea maximă a duzelor și greutatea celor trei aparate Airless.

Pe lângă acestea, bineînțeles că și calitatea și prețul joacă un rol important.

Graco și Wagner oferă o calitate deosebit de înaltă, dar FARBMAX Airless M10 Plus este mult mai ieftin.

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.