Airless Discounter are placerea sa vi-l prezinte pe primul partener din Romania.

El se va ocupa de toate nevoile clientilor din Romania, precum si de blogul si pagina de facebook Airless Discounter Romania. Un centru service pentru pompe airless este in lucru, unde vom repara marcile Graco, Wagner si FARBMAX.

Mai jos aveti o prezentare a activitatii lui, cateva intrebari si raspunsuri si datele de contact.

Prezinta-te pe tine si compania ta in cateva cuvinte. 

Sunt o persoana pasionata de ceea ce fac, tocmai de aceea am decis sa imi deschid o firma nisata pe servicii de gletuit si zugravit.

Inca de la inceput, din cauza fortei de munca scazute am incercat sa optimizez si sa usurez cat mai bine posibil munca pe care o facem.

Graco T-max 657

Ce pompe airless folosesti?

In momentul actual am 3 pompe, fiecare avand rolul ei exact:

  • Graco T-max 657 – aceasta pompa o folosesc doar pentru gletuit
  • Wagner HC940 – pentru lucrarile mari de zugravit
  • Graco GX21 – pentru lucrarile de zugravit mici

Ce accesorii (duze, presiuni,….) folosesti?

Niciodata nu plec de acasa fara cutia cu accesorii. Aceasta contine duze de diferite marimi, de la 314 la 1233. Duza o aleg in functie de suprafetele care trebuie vopsite.

De asemena, nu plec de acasa fara extensile de 100 si 50 cm.

Ce materiale folosesti de obicei?

Pentru pompa de glet folosesc gleturile de la Baumit iar in materie de vopsea, cele mai uzuale sunt de la Baumit si Tikurilla.

Cand ai inceput sa folosesti pompele airless si care a fost motivul?

Prima data cand am auzit de existenta pompelor a fost prin 2010 si de atunci am fost fascinat cat de usor este sa lucrezi daca ai langa tine tehnologia. Doar prin 2015 am achizitionat prima pompa insa pana atunci am cercetat si invatat cat mai multe lucruri despre acest domeniu.  Motivul principal pentru care am ales sa fac totul mecanizat a fost usurinta si rapiditatea cu care finalizez orice proiect.

Mai folosesti pensulele si trafaletii?

Da, inca folosesc pensulele si trafaletii, insa in acelasi timp folosim si pompele. Fiecare proiect e unic si trebuie sa ne putem adapta oricaror cerinte.

Vă place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Urmăriți canalul nostru de YouTube Airless Discounter

Pagina de Instagram Airless Discounter

Aveți întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele din acest articol, completați formularul nostru de contact sau contacți-ne prin poștă electronică. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți vedea în magazinul nostru virtual.