Conectori airless – Dacă ești nou în  vopsirea prin pulverizării, descrierile produselor vor cita adesea dimensiunile filetului pentru pistol, furtunurile sau conexiunile pe pulverizatorul Airless. Dar care sunt cele mai frecvente și când se schimbă? Aflați mai multe în videoclipul introductiv de mai jos:

Suportul vârfului pulverizat / dimensiunea filetlui duzei de pulverizare

Un filet universal de 7/8 ″ (femelă) se conectează la firul de 7/8 ″ (mascul) al pistolului pulverizator

Excepții: manualul Graco Ultra Max are o dimensiune a filetelor de 1 ″

Conectori airless – Dimensiunile filetului pistolului

Pistolul de pulverizare în sine are o dimensiune a filetului frontal de 7/8 ″, ceea ce vă permite să conectați:

  • suportul vârfului de pulverizare
  • o extensie

În partea de jos a mânerului, o dimensiune a filetului de 1/4 ″ este utilizată pentru a conecta furtunul sau capătul furtunului atunci când pulverizați cu vopsea sau lac.

Excepții: atunci când pulverizați cu ipsos, în special cu mașini mai mari și cu diferite atașamente de pulverizare, pot fi de asemenea utilizate alte dimensiuni.

Capătul furtunului

Pentru majoritatea furtunurilor de vopsea, dimensiunea filetului capătului de furtun va fi de 1/4 ″ ceea ce vă permite să îl atașați cu ușurință pe pistolul de pulverizare (sub mâner). Unele capete furtun au un diametru puțin mai mic de 3/16 ″, dar filetul în sine este încă 1/4 ″

Dacă ați decis să cumpărați un capăt de furtun separat și aveți nevoie să îl conectați la furtunul și pistolul pulverizator, este posibil ca o nouă piesă de conectare să fie necesară, alege piesa ta aici.

Conectori airless

Furtunuri

Furtunurile dvs. standard de vopsea au un diametru de 1/4 ″ cu un filet de 1/4 ″ (femelă) care vă permite să conectați un capăt la pistolul de pulverizare și celălalt capăt la pulverizatorul Airless.

Când extindeți furtunul prin adăugarea unui al doilea furtun, de ex. realizând un furtun de 30 m de la 2 x 15 m furtunuri, ați folosi o piesă de conectare..  Vezi toate piesele de conectare aici.

Am văzut furtunuri de vopsea mult mai mari, pentru ce sunt ele?

Aceste furtunuri și conectori mai mari sunt de obicei pentru stropirea gletului. Seria Graco T-Max va avea furtunuri și pistoale de pulverizare, în special pentru stropirea gletului si a adezivilor. Pentru pulverizarea vopselelor și lacurilor, veți folosi în schimb un furtun de vopsea.

Conectori

Atunci când conectați furtunuri de diferite dimensiuni sau când adăugați un capăt de furtun, este posibil să fie nevoie de o piesă sau un adaptor de conectare.

Conectarea a două furtunuri standard de vopsea cu o piesă de legătură de 1/4 ″ x M16x1,5

Conectarea a două furtunuri standard de vopsea cu o piesă de legătură de 1/4 ″ x 1/4 ″

Vezi aici toate conectoarele și adaptoarele

-> Accesorii Airless

Vă place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Urmăriți canalul nostru de YouTube Airless Discounter

Pagina de Instagram Airless Discounter

Aveți întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele din acest articol, completați formularul nostru de contact sau contacți-ne prin poștă electronică. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți vedea în magazinul nostru virtual.