Ce furtunuri pentru vopsea sunt disponibile pentru pulverizatoarele airless? Care sunt cele potrivite?

Există diferite furtunuri pentru pulverizatoarele de vopsea airless. Furtunurile de înaltă presiune diferă în ceea ce privește tipul de filet, precum și diametrul interior. Întrebarea acum este: ce aplicație este utilizată si pentru care furtun? Alegerea furtunului depinde de diferiți factori, cum ar fi materialul de pulverizare, dar și de rata de livrare a pulverizatorului de vopsea.

Furtun de control Wagner

Diametrul interior al furtunului de vopsea

De ce un furtun este mai gros sau mai subțire? În plus față de viteza de livrare a unei mașini airless, diametrul intern al unui furtun de înaltă presiune determină cantitatea de lac, vopsea sau glet care poate fi pompată prin furtun pe minut. Pur și simplu, un tub mai gros poate transporta mai mult material decât un tub subțire. Din acest motiv, furtunurile mai groase sunt utilizate pentru materiale foarte vâscoase, cum ar fi gletul, în timp ce furtunurile subțiri sunt utilizate pentru lacuri. Cele mai utilizate furtunuri de pulverizare a vopselei au un diametru interior de 3 mm, 4 mm, 6 mm, 10 mm și 13 mm. Abreviația DN este utilizată pentru diametrul furtunului. DN6 reprezintă un diametru interior de 6 mm și DN10 pentru 10 mm. Mai jos sunt câteva exemple de aplicații pentru diferite diametre ale furtunului.

Tipul de filet pe furtunul unui pulverizator airless

Firul este, de asemenea, adaptat la diametrul furtunului. Pur și simplu, un furtun gros are un filet de conectare mai mare, iar un furtun mai subțire are un filet mai mic. De exemplu, filetele mai mici, cum ar fi 1/4 “sau M16x1,5, sunt instalate pe furtunurile de vopsea cu diametrul intern DN3 sau DN4, în timp ce pe furtunurile mai groase, cum ar fi DN10, de exemplu, filetele 3/8″ sau 1/2 ” sunt montate pe furtunuri DN13. Aici veți găsi o prezentare detaliată a celor mai frecvente tipuri de filet pe furtunurile și pulverizatoarele de vopsea.

Ce furtunuri sunt disponibile pentru pulverizatoarele airless?

Modele de furtunuri cu tip de filet, diametrul interior al furtunului și gama de domenii de aplicare:

Filet: 1/4″, DN4, domenii de aplicare:grund, vopsea de dispersie, bait,glet
Filet: M16x1.5″, DN4, domenii de aplicare: grund, vopsea de dispersie, bait, glet
Filet: 1/4″, DN6, domenii de aplicare: grund, dispersie, latex, vopsea de fațadă, acoperirea acoperișului, glet
Filet: 3/8″, DN10, domenii de aplicare: grund, dispersie, latex, vopsea de fatada, acoperirea acoperisului, protecție împotriva incendiilor, lipici, glet
Filet: 1/2″, DN13, domenii de aplicare: grund, dispersie, latex, vopsea de fatada, acoperirea acoperisului, protectie impotriva incendiilor, lipici, glet

O prezentare completa a furtunurilor de vopsea Airless este disponibilă pe magazinul nostru online.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.