Cum să convertiți pulverizatorul Airless într-un pulverizator AirCoat?

Vă gândiți să treceți de la o pompă Airless la o pompă AirCoat (cunoscută și sub denumirea de aircombi sau pompe asistate de aer)? Cele două tehnici diferite de pulverizare a vopselelor sunt utilizate, în general, pentru diferite tipuri de lucrări de zugrăvit, dar dacă un zugrav este flexibil și lucrează la lucruri diferite, poate fi demn de luat în considerare transformarea unui pulverizator de vopsea. Un client din Marea Britanie ne-a întrebat exact așa:

Buna,

Mă întrebam dacă îmi convertesc propriul Wagner SF 23 Plus airless, cât ar costa să trec de la modelul standard la o configurație aircoat suplimentară?

Și, de asemenea, ce părți sunt necesare pentru a realiza conversia?

Aș dori, de asemenea, să știu dacă există vreun beneficiu suplimentar dacă am si tempspray şi aircoat împreună.

Locuiesc în Marea Britanie și este puțin mai greu să găsesc un furnizor bun.

Mulțumesc mult XXX

Ceea ce aveți nevoie pentru a converti o pompă Airless într-o pompă aircoat

–un compresor – Aici găsiţi compresorul în magazinul nostru online
– un dispozitiv pentru reglarea presiunii – Reglator de presiune în magazinul nostru online
– un furtun de aer și un furtun de vopsea – Furtunuri de aer și vopsea în magazinul nostru online
– un pistol AirCoat, care diferă de un pistol Airless standard, deoarece este conectat și la un furtun de aer– click aici pentru a vedea  Pistol Wagner GM 4600 AC în magazinul nostru online.

Dacă doriți să citiți mai detaliat pe subiect, puteți arunca o privire asupra articolului de aici. Și în videoclipul de mai jos puteți vedea modul în care tehnicianul nostru îşi îndeplinește treaba.

Aruncă o privire asupra magazinului online – avem stocuri mari de piese de schimb și pompe Wagner și putem livra în 3-5 zile lucrătoare.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.

    2021-05-17T16:01:14+00:00May 25th, 2020|Airless noi, Wagner|Comments Off on Cum să convertiți pulverizatorul Airless într-un pulverizator AirCoat?