Graco a vrut să afle ce părere au zugravii despre noul lor produs, așa că au decis să facă un eveniment despre noua lor gamă și au invitat un grup de zugravi să-l încerce.

Elliot de la EC Decorating a participat la eveniment și la ceva timp după ce a primit un pachet de Graco: a fost un Graco Ultra! După ce a primit acest produs, a făcut câteva videoclipuri despre acesta pe canalul său de Youtube.

Un cadou de la Graco!

Când a deschis cutia, Elliot a aflat că a primit un Graco Ultra … și un longboard! S-ar putea să vă întrebați ce legătură are un longboard cu toate acestea? Ei bine, Graco a creat un concurs pentru antreprenori și Elliot a trebuit să facă un design pe longboard cu noul său Graco Ultra și să posteze o poză pe social media, câștigătorul va fi cel care primește cele mai multe like-uri.

Graco Ultra este un nou pistol de mână care funcționează cu baterie. Acesta nu este primul pulverizator portabil pe care Graco îl are, dar în comparație cu cele mai vechi care au o baterie nouă, Graco s-a asociat cu Dewalt, iar bateriile au acum o calitate mai bună.

Graco Ultra a venit cu:

Să începem acum!

Cum se utilizează pulverizatorul

  • mai întâi încărcați bateria și conectați-o, există un mic încărcător care vă spune câtă baterie vă mai rămâne.
  • există un întrerupător pe o parte a pulverizatorului, când este îndreptat în jos, este în poziție amorsare și când este îndreptat înainte, este în pulverizare
  • când umpleți recipientul cu vopsea trebuie să-l amorsați. Deci, deschideți supapa neagră și înclinați pistolul, apoi strângeți recipientul până când aerul încetează să iasă
  • schimbați comutatorul pe pulverizare și asigurați-vă că utilizați duza potrivita.
  • pe partea din spate a pulverizatorului Ultra există o setare a presiunii, astfel încât aceasta poate fi modificată de la 1 la 10.

Elliot va pulveriza longboard-ul pe care i l-a trimis Graco, așa că va folosi un nivel de presiune între 6 și 7.

Cum se curăță Graco Ultra

Mai întâi cautati o găleată goală, apoi scoateți recipientul care are vopsea și pulverizați pentru a lăsa vopseaua reziduală să iasă. Acum puneți un recipient curat cu apă înapoi in mașină, deschideți supapa neagră și lăsați să iasă tot aerul. După aceea, puneți comutatorul înapoi înainte pentru a pulveriza și pulverizați în găleată până când iese curat. Pentru a termina scoateți recipientul, puneți din nou comutatorul pentru amorsare și curățați-l în chiuvetă.

Dacă doriți să schimbați culoarea, trebuie doar să schimbați cupa în culoarea dorită și pulverizați într-o găleată până când culoarea iese.

Și, în cele din urmă, Graco Ultra în acțiune!

Elliot vopsea într-o cameră cu noul său Graco Ultra

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.