Extensiile de pulverizare și îmbinările airless pot ajuta la controlul jetului de pulverizare și la obținerea unei suprafețe de înaltă calitate. În plus, pot fi funcționale în obținerea unui model de pulverizare mai uniform și în reducerea semnificativă a excesului de pulverizare.

De ce să folosiți articulații pivotante pe extensii?

Articulatiile sunt utilizate în principal cu extensii de pulverizare airless. Acestea sunt de obicei înșurubate pe capătul frontal al lancii, pentru a putea regla unghiul duzei în mod optim la suprafață. În mod ideal, raza jetului de pulverizare ar trebui să lovească suprafața la un unghi de 90 de grade pentru a obține o distribuție uniformă a vopselei și pentru a minimiza formarea excesului de vopsea. Cu toate acestea, mai ales atunci când utilizați lance, poate fi foarte dificil să mențineți unghiul optim de 90 de grade. Articulatiile permit reglarea unghiului dorit. În acest scop, ele pot fi rotite până la 180 de grade sau mai mult, astfel încât unghiul optim al jetului de pulverizare de 90 de grade față de perete să poată fi reglat cu ușurință. Iată avantajele articulatiilor pentru lănci airless:

  • jetul de pulverizare poate fi ajustat la suprafață
  • model uniform de pulverizare
  • finisaj de suprafață optim și de înaltă calitate
  • reducerea excesului de vopsea
  • consum mai mic de material

Cum se pun articulatii pe extensiile airless?

Montarea unei articulatii pe o lance de pulverizare airless este foarte ușoară. Ea este pur și simplu înșurubată între lance și protecția duzei. Între lance și aceasta vine o garnitura, care oricum este deja instalată în majoritatea articulatiilor. Apoi, protecția duzei este înșurubată pe articulație. Asigurați-vă că, garniturile (garniturile din metal și garnitura din plastic) se încadrează bine în protecția duzei.

Ce articulații pentru lăncile de pulverizare a vopselei sunt disponibile pe piață?

Aproape toți producătorii oferă articulatii pentru utilizare cu extensii. De exemplu, să aruncăm o privire mai atentă asupra Graco Clean Shut Off Valve și articulația de la FARBMAX.

Graco Clean Shot Off Valve

Articulatia Graco este una dintre cele mai cunoscute și mai utilizate care se găsesc pe piață. Calitatea și longevitatea sunt destul de ridicate. În plus, oferă mai mult decât o articulatie clasică, deoarece are o supapă instalată suplimentar care previne stropirea și efectul de scuipat. Aceste împrăștieri și efecte de scuipat pot apărea atunci când sunt folosite lăncile și cresc cu cât este mai lungă.

Articulația pivotantă Graco include și Graco RAC X suport duza si Graco RAC X duza – marimea 517. Filetul de conectare este de 7/8 ″ pe ambele părți.

FARBMAX Îmbinare airless pentru lănci

FARBMAX articulatie pivotanta, la fel ca cea Graco, vine cu un filet de 7/8 ″. Aceasta este destul de ușoară și din aluminiu. Structura este mai simplă în comparație cu modelul Graco, dar destul de confortabilă pentru utilizare regulată.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.