Pașii sunt destul de simpli, odată ce știi cum sunt montate vârful de etanșare Graco RAC X, duza și suportul duzei.

Am primit o solicitare de la un client pentru a-l ajuta să schimbe sigiliul duzei, rezumatul este listat mai jos și am inclus un videoclip scurt pentru cei care doresc și niște instrucțiuni vizuale.

Cum se schimbă garnitura de etansare la un suport de duze Graco RAC X?

1. Compresați garnitura de metal (șa) și garnitura de plastic – aceasta este mica piesă circulară de metal cu o gaură în ea și un inel de plastic negru.

2. Puneți garniturile la baza vârfului (duzei)

3. Țineți suportul vârfului într-o mână cu piulița metalică orientată spre dvs. (ca și cum s-ar pulveriza în mână) și introduceți garnitura în suportul vârfului (duzei)

4. Poziționați garniturile și scoateți vârful (duza)

5. Introduceți vârful (duza) în suportul vârfului (duzei)

6. Înșurubați suportul duzei pe pistol

De unde obțineți garnituri de înlocuire pentru suportul (duzei) Graco RAC X?

Garniturile de înlocuire sunt furnizate cu fiecare duză. În cazul în care este nevoie de sigilii suplimentare, acestea pot fi comandate direct din magazinul nostru online.

Două sisteme de etanșare sunt disponibile pentru suportul de duză Graco RAC X . Garnitura neagră standard (vedeți poza) și sigiliul portocaliu, care sunt adecvate în special pentru vopselele și vopselele pe bază de solvent.

Aflați mai multe despre compatibilitatea vârfului de pulverizare și a suportului din Ghidul pentru duze (articol).

Sigiliul Graco RAC X

Sigiliul Graco RAC X FF LP

Garnituri pentru alte sisteme de duze Graco, precum Graco RAC V sau Graco XHD, precum și garnituri pentru duze Wagner sunt disponibile și în magazinul nostru în categoria garnituri pentru duze.

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.