În videoclipul său intitulat „Vopsirea zidului de grădină – Ce este important?”, Andreas Neufeld prezintă abonaților săi aspectele esențiale pentru acest proiect.

În plus, oferă sfaturi utile și prezintă câteva trucuri pentru ca proiectul de grădină să nu eșueze.

Pregătirea zidului

Înainte de demararea proiectului, am dori să subliniem că este importantă citirea în profunzime a informațiilor despre materiale. De exemplu, fișele cu date tehnice ale materialelor care sunt prelucrate.

Înainte de începerea lucrului, se recomandă examinarea amănunțită a zidului. În videoclip, Andreas Neufeld prezintă aspectele importante. De exemplu, este posibil să existe încă reziduuri de vopsea pe zid sau să existe deteriorări care trebuie reparate în prealabil. Pentru a îndepărta reziduurile de pe zid, poate fi utilizat un aparat de curățare cu înaltă presiune. Acesta elimină toate reziduurile desprinse și curăță zidul.

După ce această etapă este bifată, lucrarea ar trebui verificată din nou. Dacă încă se mai pot observa pete, se poate trece peste zona afectată cu o perie grosieră și curăța prin această metodă.

Vorbereitungen der Mauer

Pregătirea zidului

În funcție de starea zidului, vă puteți gândi acum dacă are sens să aplicați un grund înainte de a aplica vopseaua propriu-zisă. Însă acest aspect trebuie să fie întotdeauna evaluat individual. În videoclip acest lucru este necesar.

Pentru aceste lucrări, zidarii profesioniști folosesc grunduri de la Sto.

Aplicarea grundului

Deoarece grundurile sunt relativ greu de îndepărtat după aceea, Andreas Neufeld pregătește acum totul. În prima etapă, acest lucru înseamnă că acoperă căsuțele de grădină adiacente și solul.

Pentru a fixa totul bine, Andreas lipește totul cu banda Gold. Aceasta este o bandă adezivă deosebit de rezistentă. Mai multe informații despre aceasta se găsesc aici: Bandă adezivă Airless Discounter Gold

Dacă nu sunteți sigur de tonul de culoare pe care îl doriți, îl puteți testa acum pe zid. După ce ați decis că totul este acoperit sau lipit, puteți începe să aplicați grund.

Auftragen der Grundierung

Aplicarea grundului

Cum se vopsește un zid de grădină? Așa se procedează!

Înainte de începerea prelucrării, vopseaua trebuie amestecată din nou bine. După aceea, pulverizatorul de vopsea trebuie să fie pregătit în vederea utilizării.

După ce totul este gata, lucrarea poate începe. După cum se poate vedea în videoclip, este folosit aparatul Graco și pe urmă se trece cu rola peste vopseaua pulverizată pentru a o compacta.

Farbe auf die Gartenmauer spritzen

Pulverizarea vopselei pe zidul de grădină

Pentru vopseaua de fațadă, Andreas Neufeld folosește o duză 521 de la Graco și un pulverizator de vopsea Graco Mark X. După prima vopsire, totul trebuie mai întâi să se usuce. Durata de uscare depinde de vopsea.

În acest caz, este vorba de opt ore. După aceasta, urmează a doua vopsire pentru a acoperi zidul cu un strat mai bun de vopsea și pentru a-i oferi mai multă protecție.

De îndată ce vopsirea este finalizată, materialul de mascare poate fi îndepărtat din nou. Și apoi lucrarea este gata.

Andreas Neufeld vor der fertigen Gartenmauer

Andreas Neufeld în fața zidului de grădină terminat

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.