În videoclip vă prezentăm pas cu pas cât de simplă și rapidă este curățarea aparatului Graco T-Max 657. Seria Graco T-Max a fost dezvoltată pentru prelucrarea masei de șpaclu. Pe lângă Graco T-Max 657 există modelul înrudit mai mic Graco T-Max 506, precum și aparatul de pulverizat mai mare Graco T-Max 6912.

Instrucțiunile de curățare se aplică întregii serii de modele Graco T-Max. Aparatul Graco T-Max 657 se utilizează în primul rând pentru proiecte de dimensiuni medii și mari de aplicare a masei de șpaclu. Pentru a lucra cât mai economic posibil, curățarea nu trebuie să dureze prea mult timp.

În plus, bineînțeles că pulverizarea masei de șpaclu este mai plăcută decât curățarea mașinii. Dacă se cunoaște procedura corectă, aparatul de pulverizat poate fi curățat rapid. Astfel, o bună parte din zi este economisită, iar aparatul este pregătit pentru următoarea utilizare.

Curățarea corectă a aparatului Graco T-Max 657

Aici sunt rezumate din nou etapele individuale de curățare din videoclip:

  • Se eliberează presiunea
  • Se deșurubează suportul de duză și duza
  • Se elimină masa de șpaclu din aparatul de pulverizat
  • Se reumple apa din recipientul de mari dimensiuni
  • Se curăță peretele interior al recipientului cu burete și perie
  • Se curăță furtunul cu buretele sferic
  • Se curăță pistolul, suportul de duză și duza

Pentru curățare se consumă în jur de 30 de litri de apă.

Sfat Airless: Pentru curățarea recipientului de material ar trebui utilizat un șpaclu din plastic, nu din metal. Șpaclurile din metal au deseori muchii ascuțite și pot deteriora pereții recipientului din plastic.

Informații pentru Graco T-Max 657

Graco T-Max 657 este un aparat performant de aplicare a masei de șpaclu pentru suprafețe medii și mari. Debitul maxim este de 7,2 litri pe minut. Pot fi utilizate duze cu o dimensiune de până la 0,061″.

Aceasta înseamnă că se poate utiliza orice masă de șpaclu pulverizabilă standard. Având în vedere aceste valori de performanță, aparatul este destul de compact și, la 65 kg, poate fi manevrat de un singur utilizator, deoarece motorul poate fi separat de restul aparatului de pulverizat și poate fi transportat individual.

Graco T-Max 657

Graco T-Max 657

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră de facebook

Vizitați canalul Airless Discounter de Youtube

Vizitati pagina Airless Discounter pe Instagram

Întrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.