În al 32-lea episod al seriei noastre de videoclipuri Sfaturi Airless vorbim despre bitum și curățarea aparatelor Airless cu care s-a prelucrat bitum.

În cadrul a multor lucrări, bitumul este prelucrat cu aparate de pulverizat Airless (cum ar fi la acoperirea silozurilor sau la impermeabilizarea zidăriei).

Așadar, este deosebit de dificilă curățarea corectă a aparatului Airless. Agent caustic de curățare pe bază de hidroxid de sodiu poate fi de ajutor în acest caz.

Mai multe informații în videoclip:

Agent caustic de curățare pe bază de hidroxid de sodiu în vederea curățării bitumului din aparatul de pulverizat

Există diverse produse disponibile care ne pot ajuta. Agentul caustic de curățare pe care îl folosim se amestecă cu trei până la cinci litri de apă și poate fi folosit direct.

Agentul este activ, așadar curăță aproape de la sine.

Clătirea nu este necesară, soluția de hidroxid de sodiu este lăsată în aparat pentru o perioadă scurtă de timp.

La nevoie se poate folosi și o perie în vederea curățării. Instrucțiunile de prelucrare și măsurile de protecție trebuie citite și verificate în prealabil pentru fiecare agent caustic de curățare.

Respectați siguranța muncii la curățarea cu soluție de hidroxid de sodiu

Leșiile au un efect coroziv și pot provoca leziuni grave la nivelul pielii și al ochilor. Din acest motiv, trebuie respectate indicațiile privind siguranța.

În plus, la utilizarea hidroxidului de sodiu, trebuie luate măsuri de protecție adecvate, cum ar fi îmbrăcăminte de protecție, mănuși și ochelari de protecție.

Curățarea corectă a bitumului – Airless Q&A #32

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.