Astăzi s-a desfășurat un curs de formare Wagner pentru angajații noștri din centrul nostru de formare din Berlin. Câteva aparate au fost puse în discuție, dar și în practică.

Curs de formare Wagner pentru angajații noștri din centrul de formare Airless Discounter

Curs de formare Wagner pentru angajații noștri

Este important pentru noi să primim instruire direct de la producători, pentru a putea oferi clienților noștri cele mai bune sfaturi posibile.

În timpul cursului, următoarele aparate au fost prezentate mai detaliat și au făcut obiectul unor demonstrații:

1. Wagner SF 33 Plus

Această pompă este echipată cu tehnologia AirCoat, care permite o pulverizare fină și precisă. Este potrivit pentru pulverizarea lacurilor, vopselelor pe bază de apă și solvent, acoperiri, dispersii și vopsele din latex.

2. Wagner SF 23 Plus (AirCoat)

Această pompă este echipată cu tehnologia AirCoat, care permite o pulverizare fină și precisă. Este potrivit pentru pulverizarea lacurilor, vopselelor pe bază de apă și solvent, acoperiri, dispersii și vopsele din latex.

3. Wagner PS 3.25

Pulverizatorul fără aer Wagner ProSpray PS 3.25 este o pompă cu piston acționată electric pentru aplicații mici de până la 200 m².

Datorită construcției sale pe un șasiu de numai 16 kg, Wagner PS 3.25 poate fi utilizat ușor și mobil.

4. Wagner HVLP 9900

Het Wagner FineCoat FC 9900 Plus HVLP verfstation is een lagedruktoestel dat wordt gebruikt voor kwaliteitsvernissen en laktoepassingen.

Impresii de la cursul de formare Wagner pentru angajații noștri din centrul de formare Airless Discounter

Mulțumim echipei Wagner din jurul lui Rainer Pfenning pentru acest curs de formare extraordinar și îl așteptăm cu nerăbdare și pe următorul!

Mulțumim echipei Wagner și lui Rainer Pfenning pentru acest training extraordinar și așteptăm cu nerăbdare data viitoare!

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.