Sfaturi Airless

Siguranța este importantă! Așa este, am spus-o. Nu există nimic mai profesionist, decât să vă manevrați echipamentul într-o manieră care să vă păstreze în siguranță pe dumneavosatră și pe colegii dumneavoastră. Chestia este că „știm” cu toții care sunt procedurile de siguranță, de ce se întâmplă în continuare accidente? Adesea nepăsarea sau lipsa de conștientizare.

Alteori, orele lungi de lucru,programul prelungit și frustrările personale au impact asupra muncii noastre. Din moment ce nu putem planifica totul, o abordare mai bună este să impregnăm obiceiuri care maximizează șansa de a face ceea ce trebuie chiar și atunci când mintea ta nu este destul de acolo. În videoclip sunt incluse două obiceiuri bune pentru o pulverizare mai sigură.

Pistolul pulverizator Airless este un dispozitiv nemaipomenit care dă rezultate foarte bune și, deoarece lucrați cu presiuni ridicate și materiale care pot conține unele substanțe care pot fi dăunătoare pentru corpul dumneavoastră, pentru a maximiza beneficiile și pentru a reduce sau elimina șansa unui rezultat negativ, fiți atenți la următoarele:

Două obiceiuri pentru folosirea în siguranță a pistoalelor pulverizatoare

Blocul de siguranță de pe declanșatorul tău este cel mai bun prieten al tău

Antrenează acest impuls – ori de câte ori nu pulverizezi, blocarea de siguranță a declanșatorului trebuie să fie activată. Ar trebui să devină o rutină, de îndată ce nu pulverizați, vă deplasați cu degetele spre blocarea de siguranță și blocați declanșatorul în loc.

Ne plac foarte mult pistoalele cu pulverizator care vă permit să activați cu ușurință blocarea declanșatorului de siguranță cu degetele aceleiași mâini cu care țineți pistolul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, accidentele se întâmplă cu mâna non-dominantă (mâna care NU ține pistolul) care intră în calea modelului de pulverizare sau se află în fața pistolului pulverizator atunci când trăgaciul este tras accidental.

Atât modelele mai vechi Wagner, FARBMAX, cât și Graco au o caracteristică de blocare a declanșării care functionează prin rotire. Wagner a introdus apoi un mecanism de blocare glisant, similar cu cel folosit la burghie. Noul pistol  pulverizator CONTRACTOR de la Graco utilizează un glisor sus / jos ergonomic și ușor accesibil. Toate îndeplinesc aceeași funcție de blocare a declanșatorului în loc.

Oprire, presiune la zero

Următoarea situație obișnuită este schimbarea vârfurilor de pulverizare, filtrele sau reglarea protecției de pulverizare cu mâna non-dominantă, în timp ce există încă presiune care acționează în interiorul pistolului și al mașinii de pulverizare.

Aici trebuie să opriți, să deconectați și să urmați procedura de siguranță pentru eliberarea presiunii ori de câte ori curățați, înlocuiți sau îndepărtați o piesă de schimb. Din moment ce fluxul de lucru este întrerupt, oricum nu economisești mai mult de câteva secunde prin oprirea mașinii și ameliorarea presiunii, dar există o rază masivă – un mediu de lucru sigur!

Aceste câteva secunde suplimentare reprezintă o investiție minusculă pentru a vă asigura că locul dumneavoastră de muncă este un spațiu de lucru profesionist și protejat pentru dumneavoastră și pentru alții – de care vă mândriți.

Dacă sunteți nou în a gestiona sau a acționa într-un rol de lider, aceasta este o oportunitate bună de a practica o abordare fermă, informativă, care vă câștigă respect și care permite celor pe care îi conduceți să se simtă îngrijiți.

Vă dorim tot ce este mai bun pentru următorul dumneavoastră proiect și sperăm să aveți prudență atunci când lucrați cu pulverizatoarele Airless. Aveți alte sfaturi de siguranță? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Airless Discounter Q&A:

Cum se schimbă siguranța Graco GX21 – Airless Q&A #1

O-ringul supapei de admisie defect – Scurgeri de vopsea – Airless Q&A #2

Depozitarea pompei Airless iarna – Preveniți înghețarea în pompa Airless – Airless Q&A #3

Curge vopsea pe la filtrul principal al pompei – Schimbare O-ring – Airless Q&A #4

Piese consumabile de rezervă – Ce este bine să ai cu tine pe șantier? – Airless Q&A #5

Duza defectă? Înlocuiește duza în timp util – Airless Q&A #6

Reglarea optimă Graco CleanShot – Q&A #7

Jetul de pulverizare este neuniform și are linii pe margine. Ce facem?– Airless Q&A #8

Wagner FC 3500 & 5000 XVLP nu funcționează? Corectarea defecțiunilor – piese de schimb – Airless Q&A #9

Determinarea lățimii razei unei duze– Airless Q&A # 10

Vopsesti sau nu colturile manual atunci cand folosesti o pompa airless? – Airless Q&A #11

Varul și pompele airless – Cum putem folosi o pompă airless cu var? – Airless Q&A #12

Pistolul airless Graco Contractor PC – Introducere – Airless Q&A #13

Furtunul de control dintre pistol și furtunul principal – Airless Q&A #14

Pulverizarea cu noul pistol Graco CONTRACTOR PC – Airless Q&A #15

Două obiceiuri pentru folosirea în siguranță a pistoalelor pulverizatoare – Airless Q&A #16

Graco Contractor PC – Schimbare cartuș – Airless Q&A #17

Zugrăvitul airless cu o duză foarte lată – Airless Q&A #18

Cum se deblocheaza o duză infundată – Airless Q&A #19

Comutator de 10/16 amperi și 15/20 Amp pompele Graco – Airless Q&A #20

Duza nu potriveste pe rac – Airless Q&A #21

Containere pentru pompele airless – Q & A #22

Graco HVLP SmartStart nu se oprește – Q&A #23

Pot folosi o extensie pentru Graco Ultra Handheld? – Q&A #24

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.