Duza reversibilă pentru pistolul AirCoat Wagner AC 4600

V-am prezentat recent un test de pulverizare video folosind  pistolul pulverizator Wagner AC 4600 AirCoat cu duză reversibilă. În articolul următor, rezumăm informații importante despre conversia Wagner AC 4600 cu suportul duzei reversibile. Să vedem mai întâi testul de pulverizare video, astfel încât să puteți vedea sistemul cu duză reversibila pe pistolul pulverizator Wagner AC 4600 utilizat.

Care este avantajul  sistemului de duza reversibil în comparație cu duza clasică AirCoat?

Sistemul cu duze reversibile permite curățarea rapidă în cazul în care o duză devine înfundată. Duzele convenționale AirCoat trebuie îndepărtate în caz de blocaje pentru curățare – aceasta este o întrerupere inutilă a fluxului de lucru. De obicei, există vopsea pe duză, de aceea este nevoie de efort suplimentar de curățare înainte de a putea îndepărta duza. Cu duze convenționale – duza trebuie îndepărtată și fără vopsea. Apoi canalul duzei este curatat de blocaj. Pentru aceasta puteți utiliza ace speciale de curățare.

Cu sistemul reversibil al duzei  este mult mai ușor. Dacă există un blocaj, duza din suportul duzei este rotită cu 180 de grade. Apoi materialul din cealaltă parte este împins prin canalul duzei și blocajul se dizolvă. În practică, e o chestiune de 3 secunde. Astfel, puteți lucra fără probleme și fără întrerupere.

Poate fi accesorizat pistolul Wagner GM 4600 AC AirCoat cu o duza reversibila?

Da, este ușor. Va trebuie doar suportul duzei cu capac de aer și o duză Wagner FineFinish. Suportul duzei cu capac de aer este înșurubat în fața pistolului AirCoat în câțiva pași simpli. Duza reversibilă FineFinish este introdusă în suportul duzei și se deconectează.

Wagner Wendedüsensystem & Luftkappe für AC 4600 Pistole

Suport de vârf reversibil Wagner

Comandați direct sistemul de duze reversibil Wagner AirCoat – click aici

Comandați direct duza Wagner TradeTip 3 FineFinish – click aici

Pistoalele pulverizatoare pot fi echipate suplimentar cu sistemul de duze reversibil?

Pe lângă 4600 AC, alte pistoale Wagner, cum ar fi Wagner 4700 AC și 4500 AC, pot fi echipate cu suportul duzei reversibil.

Wagner AC 4500 AirCoat Pistole

Wagner AC 4500 AirCoat pistol pulverizator

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.

    2021-02-18T12:57:36+00:00March 9th, 2020|Wagner|Comments Off on Duza reversibilă pentru pistolul AirCoat Wagner AC 4600