Care duză se potrivește în care suport de duze? Poate fi utilizată o duză Wagner cu un aparat Airless Graco? Care duze și sisteme sunt compatibile unele cu celelalte?

Din nefericire, marii producători, cum ar fi Wagner și Graco, nu au reușit încă să ajungă la un consens asupra unui standard uniform pentru duzele Airless și, prin urmare, există diverse sisteme pe piață. Există diferite denumiri și sisteme de duze care nu se potrivesc întotdeauna între ele, chiar și în cadrul sortimentului unui singur producător.

În următorul articol oferim o prezentare generală și explicăm ce duze și suporturi de duze se potrivesc și pot fi utilizate împreună. În acest scop, am creat un tabel clar în care tipurile de duze individuale pot fi alocate rapid.

Duze Wagner și Graco

Tabel de ansamblu pentru duze și suporturi de duze

În rândul superior al tabelului sunt enumerate suporturile de duză de la Graco, Wagner și FARBMAX. În coloana stângă sunt enumerate diferitele sisteme de duză tot de la Graco, Wagner și FARBMAX. Este suficient să dați un clic pe articolul marcat cu verde pentru a vedea o imagine și a citi mai multe informații despre duza sau suportul de duză respectiv.

În plus, pe această cale, articolele necesare pot fi comandate direct din magazinul nostru virtual Airless Discounter. Litera X din tabel semnifică faptul că suportul de duză corespunde cu duza și pot fi utilizate împreună.

Alte videoclipuri și articole pe blog despre duzele pentru pulverizatoare de vopsea Airless

Pe pagina noastră de internet se găsesc alte materiale video și articole pe blog cu privire la duzele Airless. Iată o selecție de subiecte suplimentare –> Sfaturi Airless Discounter

Și iată un videoclip despre alegerea corectă a duzelor Airless pentru pulverizatoare de vopsea:

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră de facebook

Vizitați canalul Airless Discounter de Youtube

Vizitati pagina Airless Discounter pe Instagram

Întrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.