Pompe airless second hand

Cele mai bune prețuri la cea mai bună calitate pentru pompele second hand!

Pompe pentru vopsit second hand Graco, FARBMAX, Titan and Wagner Airless:

  • Pompe folosite restaurate de catre echipa noastră de tehnicieni
  • 1 an garanție la toate pompele second hand
  • Pompele au incluse accesorii noi, inclusiv furtun, pistol sau duză
  • Nu ești sigur care pompa e mai potrivita pentru tine? Intreabă-ne – consultanță specializată pentru a te ajuta sa alegi echipamentul potrivit!
  • Asistență completă si sfaturi pentru proiectele tale
Vedeți toate pulverizatoarele second hand

Sfatul specialistului

Personal tehnic experimentat

Livrare rapidă

1 an garanție

Pulverizatoare de vopsea Graco Airless second-hand

Graco este unul dintre cei mai importanti producatori de pulverizatoarede cu o mare varietate de produse si pulverizatoare de vopsea pentru orice tip de aplicatie.

Întotdeauna avem câteva dispozitive Graco de pulverizare a vopselei la vânzare.

Pompele second hand Wagner

Wagner este producătorul principal de pulverizatoare de vopsele din Germania și oferă pulverizatoare de vopsea de cea mai bună calitate pentru orice tip de aplicație.

Pulverizatoarele de vopsea Wagner se remarcă pentru longevitatea lor, din acest motiv avem o mare varietate de pulverizatoare de vopsea Wagner folosite.

FARBMAX pulverizator de vopsea second-hand

FARBMAX-Airless-M10

Puteți alege un pulverizator de vopsea FARBMAX din cele de mai jos.

Printre acestea veți găsi, de asemenea, mașini care au fost puțin folosite și altele folosite anterior doar pentru demonstrații.

–> Vedeți toate pulverizatoarele FARBMAX second hand

Airless-Discounter: cele mai bune preturi de pe piață plus consultanță specializată. Transport maritim la nivel mondial! Consultați blogul nostru și canalul YouTube pentru a afla mai multe despre cum să pulverizați, specificațiile produsului, piesele de schimb și multe altele! Aveți nevoie de asistență? Contactați-ne acum

Revizuite de tehnicienii noștri specializați

Toate pulverizatoarele folosite sunt revizuite și restaurate de tehnicienii noștri cu experiență în atelierul nostru de service la standarde de înaltă calitate. Toți pașii de lucru sunt documentați și suntem bucuroși să vă oferim toate informațiile necesare.

Garanție de 1 an pentru pulverizatoare de vopsea second hand

Pulverizatoarele noastre airless sunt complet revizuite și revăzute de tehnicienii noștri cu experiență și aduse la o condiție perfectă din punct de vedere tehnic. De aceea vă oferim un an de garanție pentru echipamentele noastre uzate (cu excepția pieselor consumabile) pentru a vă asigura că vă veți putea face munca în siguranță și fără griji. Pulverizatoarele noastre fără aer second hand se vând adesea rapid (cererea ridicată), așadar contactați-ne imediat dacă există unul care vă interesează.

Accesorii incluse

Pulverizatoarele noastre de vopsea folosite sunt livrate gata de funcționare. Sunt incluse accesorii cum ar fi un furtun de înaltă presiune, pistolul, o duză adecvată fără aer și filtre. Fiți atenți la prețuri atunci când cumpărați un pulverizator de vopsea, deoarece în preț, mulți alți dealeri nu includ accesorii.

Asistență individuală

Asistența individuală și profesională a clienților pentru proiectul dvs. face parte din spiritul companiei noastre. În centrul nostru de service, prin telefon sau prin e-mail, suntem bucuroși să discutăm împreună cu dvs. aplicațiile unui pulverizator de vopsea, echipamente și cerințe tehnice pentru proiectele dvs. și să vă ajutăm în alegerea unui pulverizator potrivit pentru nevoile dvs.

Livrare rapidă

Datorită stocului nostru mare de produse, avem o mare varietate de dispozitive airless și le putem livra rapid în întreaga Europă într-o perioadă de 4-5 zile lucrătoare.

Este ușor de comandat în magazinul nostru online

În magazinul nostru online, puteți comanda pulverizatoare fără aer, folosite și noi, și accesorii și piese de schimb de la producătorii Graco, FARBMAX, Wagner, Storch sau Titan.

Alte pulverizatoare de vopsea de înaltă calitate second-hand

Lista noastră de pompe second-hand este actualizată periodic când devin disponibile stocuri noi. Verificați aici pentru oferte noi.

In  magazinul nostru puteți să vă faceți o imagine de ansamblu completă a pompelor second hand pe care le avem la vânzare in acest moment. Toate imaginile de pulverizare fără aer second hand afișate aici, sunt de actualitate și sunt livrate gata de funcționare, complet cu furtun NOU, pistol de pulverizare, duză și filtre. Dacă aveți întrebări cu privire la produsele sau cerințele dvs. pentru proiectul (proiectele) dvs., sau trimiteți-ne un e-mail sau un mesaj utilizând formularul nostru de contact.

Experți în pompele airless