Ce este Graco Endurance Vortex?

Graco Endurance Vortex este o nouă caracteristică a gamei de pompe cu piston de la compania Graco, care are un design elicoidal ce împinge fluidul prin pasaje de dimensiuni mari, forțând un flux de mare viteză pentru a roti tija pompei (pistonul) în timp ce pulverizați. Acest lucru produce o încărcare mai uniformă care reduce uzura la pompă crescând astfel durata de viață.

Care sunt noile pompe Graco din gama Endurance?

  1. Endurance
  2. Endurance Vortex MaxLife
  3. Endurance Vortex MaxLife Extreme

Vedeți mecanismul de actiune Vortex in acest videoclip

Cât functioneaza noile pompe Graco Endurance?

Graco Endurance, Graco Endurance Vortex MaxLife and Endurance Vortex MaxLife Extreme

Graco afirmă următoarele despre noua lor gamă de pompe. Pompa Endurance durează de 2 ori mai mult decât pompele concurentei. Endurance Vortex MaxLife durează de 6 ori mai mult decât pompa Endurance. Endurance Vortex MaxLife Extreme extinde durata de viață a tijei pompei de 18 ori mai mare decât pompa Endurance (de 3 ori mai mare decât cea a Endurance Vortex Maxlife). Punem asta în perspectivă. Dacă schimbați pompa la fiecare 6 până la 9 luni din cauza unei tije uzate a pompei,Endurance Vortex MaxLife Extreme nu vă va oferi o problemă cu tija pompei timp de 10 ani!

Pompele Endurance Vortex MaxLife sunt dotate cu funcția PRO CONNECT 2

Acest lucru vă permite să schimbați și să înlocuiți pompele fără niciun instrument la locul de muncă.

QuikPak

De asemenea, Graco a introdus sistemul de reparare a cartușului „QuikPak”, care vă permite să re-împachetați pompa în mai puțin de 2 minute.

La care pulverizatoare Graco Airless puteți găsi această nouă tehnologie?

Sigla seriei ProContractor și sigla seriei IronMan

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.