În cadrul Expoziției Naționale de Pictură și Decorare din Coventry, Anglia, una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în comerțul cu pictură, am descoperit un pistol pulverizator Airless cu cap dublu pentru pulverizare de vopsea . Am fost și noi în tribunele  PaintTech cu Chris Berry si  extensiacu cap dublu a lui Idaho Painter.

Zwei-köpfige Spritzlanze für Airless Farbspritzgeräte

Extensie de pulverizare cu cap dublu pentru  pistol de vopsea Airless

Avantaje

Încă nu am testat în detaliu extensia cu cap dublu. Dar vom face! Prima impresie are teoretic următoarele avantaje:

  • un perimetru mai larg de performanta
  • rapiditate pe suprafețe mari
  • suprapunere buna
  • mai puțina depășire

Zwei-köpfige Spritzlanze für Airless Farbspritzgeräte

Extensie de pulverizare cu cap dublu

Care au fost dezavantajele folosirii extensiei Airless cu cap dublu?

Dezavantajul ar putea fi greutatea, deoarece extensia dublă este, desigur, puțin mai grea decât o extensie convențională de aceeași lungime. Primul nostru mers cu ea a fost bun și mai ușor decât ne așteptam. Extensiile tind să scuipe pe o anumită lungime atunci când presiunea scade. O supapa anti-scuipare va preveni scuiparea și stropirea în timp ce utilizați extensia Airless. Acest efect a fost evident și la cea cu cap dublu. Dar, cu tehnica de lucru potrivită, puteți obține o abordare bună asupra problemei.

Zwei-köpfige Spritzlanze für Airless Farbspritzgeräte

Extensie de pulverizare cu cap dublu- demo

Extensia cu siguranță nu este potrivită pentru toate proiectele, dar pentru un proiect mai extins de pulverizare, cea cu cap dublu ar putea fi interesantă. Vom continua să o testăm și vă vom ține la curent.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.