Următorul articol oferă o prezentare rapidă a lăncilor și extensiilor de duze disponibile pentru pulverizatoarele de vopsea Wagner Control Pro. Ce extensii sunt disponibile? Cum să o alegi pe cea potrivită pentru proiect? Acestea și alte întrebări vor primi răspuns în post pe blog.

Extensii ControlPro

HEA Wagner ControlPro extensie duză cu suport

Ce extensie de pulverizare există pentru pulverizatoarele de vopsea Wagner ControlPro?

Producătorul Wagner oferă două extensii de duze pentru dispozitivele airless ControlPro în lungimi de 30 cm și 60 cm

• Extensia duzei: 30 cm pentru Wagner ControlPro 250 şi 350

• Extensia duzei: 60 cm pentru Wagner ControlPro 250 şi 350

Poate utiliza, de asemenea, extensii ale altor producători, dacă aceste lungimi sunt mai potrivite pentru jobul disponibil. Aici este o selecție de extensii potrivite.

Instalarea ușoară a extensiei de pulverizare pe pulverizatoarele Wagner ControlPro

Pentru montarea acestora, suportul duzei este pur și simplu deșurubat. Extensia este înșurubată pe pistol. Sigiliul furnizat merge între pistol și extensie. Apoi, suportul duzei este înșurubat pe partea din față a extensiei. Suportul duzei este un sigiliu format dintr-o parte metalică și un sigiliu din plastic. Trebuie avut grijă ca acest sigiliu să fie prezent și așezat corespunzător.

Selectarea extensiei – 30 cm sau 60 cm – care este extensia potrivită pentru Wagner ControlPro ?

Selectarea lancei potrivite va depinde de mai mulți factori, cum ar fi distanța până la suprafață sau înălțimea sau atingerea persoanei care lucrează cu pulverizatorul. Practic, distanța dintre duză și suprafață trebuie să fie de aproximativ 25-30 cm. De exemplu, dacă doriți să pulverizați un tavan înalt de 260 cm și utilizatorul are o înălțime de 180 cm, ar putea fi utilizată lancea de 30 cm. De ce? Cu o înălțime de 180 cm puteți ajunge cu un braț complet întins până la aproximativ 210 cm. În plus, cu o lance de 30 cm ajungeți la 240 cm, deci o distanță de 20 cm până la tavanul înalt de 260 cm. Peste braț puteți compensa apoi distanța corespunzătoare de 25-30 cm până la tavan. Cu toate acestea, ar fi mai confortabil, cu o lance cu lungimea de 60 cm, deoarece brațul nu trebuie să fie întins tot timpul.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.