Am avut de pus la punct un birou de mici dimensiuni din depozitul nostru. Oportunitatea perfectă de a testa aparatul pentru masă de șpaclu Graco T-Max 657 și de a prezenta structura și manevrarea aparatului de pulverizat.

În videoclip prezentăm, de asemenea, punerea în funcțiune, adică asamblarea și instalarea Graco T-Max 657, precum și umplerea cu masă de șpaclu.

Pe perete va fi aplicat produsul Knauf Spritzspachtel Plus.

Dotările aparatului Graco T-Max 657

Graco T-Max 657 este un aparat performant de aplicare a masei de șpaclu. Structura modulară face posibilă dezasamblarea aparatului de pulverizat în două părți.

Astfel, aparatul pentru masă de șpaclu poate fi transportat foarte bine pe șantier și de o singură persoană. Asamblarea se face cu minim efort. După cum se vede în videoclip, modelul T-Max poate fi umplut rapid și simplu cu masă de șpaclu.

Pentru prelucrarea materialelor însăcuite, pe cadrul aparatului de pulverizat se poate monta o presă pentru saci pentru golirea rapidă a sacilor.

Graco T-Max 657

Aparatul pentru masă de șpaclu Graco T-Max 657

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră de facebook

Vizitați canalul Airless Discounter de Youtube

Vizitati pagina Airless Discounter pe Instagram

Întrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.