Compania Apellix din Jacksonville, Florida lucrează la o dronă de vopsit. Am mai văzut lucruri similare. Proiectul este încă în faza de dezvoltare și testare, dar a apărut deja un prim videoclip al unui zbor de testare. Videoclipul arată modelul Worker Bee. Producătorul descrie Worker Bee ca o „platformă de vopsit cu fir, bazată pe drone pentru suprafețe verticale mari” și intenționează să lanseze produsul finit pentru 2018.

Videoclipul arată o dronă conectată la un dispozitiv airless. O stație terestră alimentează drona cu energie și vopsea prin cabluri și furtun. Pe dronă este o lance de vopsire cu un suport pentru duză și o duza de pulverizare. O unitate airless alimentează drona cu vopsea de la sol. Presiunea de lucru și cantitatea de material pot fi reglate pe podea la pulverizator, zborul dronei și aplicarea vopselei sunt controlate printr-o telecomandă.

Pentru a fi sincer, în videoclip finisajul pare destul de neuniform, dar elementele de bază sunt acolo și cu siguranță credem că va exista o piață pentru această mașină, în special pentru zonele de lucru greu accesibile sau periculoase. Dezvoltatorii se vor concentra mai ales pe controlul optim al dronei, deoarece acesta este cel mai vital lucru pentru a realiza o aplicare uniformă a materialului la suprafață. Menținerea distanței corecte față de obiect, un zbor lin și un control precis asupra poziției de zbor sunt importante pentru o finisare a suprafeței de înaltă calitate.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.