Aveți un proiect de renovare de una sau două zile și căutați o pompă airless pentru a finaliza lucrul rapid și ușor. Închirierea airless este o soluție populară și economică pentru zugravi și decoratori profesioniști și semi-profesioniști.

Iată câteva informații care vă ajută să alegeți pulverizatorul airless, să găsiți o companie de închiriere airless și să evaluați avantajele închirierii unei mașini înainte de a investi într-un pulverizator airless.

Închirierea Airless

Wagner Airless de închiriat

De ce să închiriați o pompă Airless?

Indiferent dacă sunteți zugrav, montator, dulgher, tâmplar sau doar aveți experiență, închirierea airless este o soluție viabilă dacă:

 • căutați un pulverizator pentru un anumit tip de muncă la care nu lucrați zilnic
 • aveți nevoie de o pompă imediat pentru o zi sau o săptămână, dar nu folosiți de obicei un pulverizator (proiecte rare)
 • doriți să încercați o pompa înainte de a o cumpăra
 • nu doriți să vă faceți griji pentru întreținere și reparații (tehnologia modernă de pulverizare a vopselelor a făcut ca uzura să fie mai mică decât înainte și înlocuirea cartușelor sau a pompelor este mult mai ușoară)

Ce materiale pot fi pulverizate cu o pompă Airless?

Aproape orice poate fi pulverizat în funcție de flota magazinului Airless specializat, puteți utiliza o mare varietate de vopsele și materiale de pulverizare, cum ar fi lacuri, vopsele, grunduri, vopsele interioare și exterioare, vopsea din latex și silicat, produse pentru acoperișuri, adezivi, protecție împotriva incendiilor.

Prețurile de închiriere ale pulverizatorilor airless cresc atunci când optați pentru cele care pot folosi o multitudine de materiale. Prețul închirierii zilnice sau săptămânale va depinde de performanța mașinii și, din păcate, nu există o pompă pentru toate aplicațiile la prețuri mici. Acest lucru înseamnă, acolo unde este posibil, alegeți un pulverizator airless specializat în materialul care este pulverizat și cerințele de muncă.

În mod ideal, ar trebui utilizate mai multe tipuri de pulverizatoare pentru a acoperi gama de aplicații enumerate mai sus. Iată trei domenii principale de utilizare, cerințele lor și pulverizatoarele de vopsire corespunzătoare pentru fiecare caz în parte:

 1. un pulverizator airless pentru lacuri, baituri și lucrări mici (aplicații de finisare fină)
 2. un pulverizator airless pentru glet și vopsele interioare (majoritatea lucrărilor de vopsire casnice)
 3. o pompa pentru cantități mari și / sau materiale mai groase (pulverizatoare grele, pulverizatoare de glet)

Pompă de pulverizare cu Wagner Airless

Vopsea pulverizata cu Wagner Airless

Avantajele închirierii Airless

 • obțineți un pulverizator potrivit pentru fiecare tip de aplicație și material
 • costul inițial este mai mic decât cel pentru o mașină nouă (investiția într-un pulverizator airless poate fi mai eficientă pe termen lung)
 • costurile de întreținere și reparații sunt minimizate sau eliminate – este recomandat să verificați termenii și condițiile atunci când închiriați pulverizatorul
 • pulverizatorul este gata și în stare de funcționare
 • anumite companii vor oferi sfaturi specializate pentru a folosi utilajul înainte de închiriere
 • nu sunteți sigur dacă pulverizatorul airless este potrivit pentru dvs.? Este posibil să închiriați mai întâi, să testați și apoi să cumpărați pulverizatorul într-o etapă ulterioară

Închiriați o pompă Airless

Vrei să închiriezi un pulverizator airless? Trebuie să găsiți o companie de închiriere care să aibă pompa pe care o căutați. Airless Discounter oferă acest serviciu în Germania astăzi. Există, de asemenea, partener servicii de închiriere airless în Romania.

Wagner Graco Bagar

Wagner Graco Bagar

Cumpărați o pompă Airless folosită în loc să închiriați?

Dacă activitatea durează câteva zile, este posibil ca închirierea airless să nu fie avantajoasă din punct de vedere financiar. În acest caz, poate fi posibilă achiziționarea unei pompe folosite. În plus față de preț și performanță, iată câteva întrebări ce trebuie sa vi le puneti atunci când cumpărați: Dispozitivul este complet și în stare de funcționare bună? A fost revizuit de un tehnician? Există garanție? Sunt furnizate piese de schimb?

Chiar dacă bugetul dvs. este limitat, nu pierdeți din vedere performanțele tehnice ale viitoarei dvs. mașini. Poți câștiga o cursă de mașini cu un Fiat Panda? Este exact același lucru dacă credeți că puteți zugravi o fațadă cu o pompă la nivel de hobby. Performanța stației de vopsea vă va permite să vă derulați proiectul și să lucrați în condiții bune.

În zilele noastre, zugravii fara experienta airless au la dispozitie o gamă largă de pompe, la un preț scăzut desigur, dar și cu performanțe slabe și pot fi procesate doar cu un număr foarte limitat de materiale. Datorită utilizării necorespunzătoare a dispozitivului, apar inevitabil accidente, supraîncărcări și defecțiuni premature. Gândiți-vă la acest lucru pentru a evita repede cumpărăturile proaste și dezamăgirea unui echipament defect.

Pompe Airless second hand la cele mai bun prețuri

Toate produsele noastre airless second:

 • sunt inspectate și reparate de departamentul nostru tehnic
 • se bucura de un an de garanție și de sfatul expertilor nostrii
 • vin cu pistol, duză și  suport duză
 • sunt scutite de TVA pentru companiile supuse la TVA intracomunitar
 • au accesorii și piese de schimb în magazinul nostru online
 • vezi aici toate pompele airless de la Airless Discounter aici

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.