Aveți un proiect de renovare de una sau două zile și căutați o pompă fără aer pentru a finaliza lucrul rapid și ușor. Închirierea este o soluție populară și economică pentru zugravii și decoratori profesioniști și semi-profesioniști. Iată câteva informații care vă ajută să alegeți pulverizatorul Airless, să găsiți o companie de închiriere Airless și să evaluați avantajele închirierii unei mașini înainte de a investi într-un pulverizator Airless.

Închirierea Airless

Wagner Airless de închiriat

De ce să închiriați o pompa Airless?

Indiferent dacă sunteți zugrav, dulgher, tâmplar sau doar aveți experiență, închirierea Airless este o soluție viabilă dacă:

 • căutați un pulverizator pentru un anumit tip de muncă la care nu lucrați zilnic
 • aveți o nevoie imediată de o pompă pentru o zi sau o săptămână, dar nu folosiți de obicei un pulverizator (proiecte puțin frecvente)
 • doriți să încercați o pompă înainte de a o cumpăra
 • nu doriți să vă faceți griji cu privire la întreținere și reparații (tehnologia modernă de pulverizare a vopselelor a făcut ca uzura să fie mai mică decât înainte și înlocuirea cartușelor sau a pompelor este mult mai ușoară!)

Ce materiale pot fi pulverizate cu o pompă Airless?

Aproape orice poate fi pulverizat în funcție de flota magazinului Airless specializat, puteți utiliza o mare varietate de vopsele și materiale de pulverizare, cum ar fi lacuri, baituri, grunduri, vopsele interioare și exterioare, vopsele din latex și silicat, produse pentru acoperișuri, adezivi, protecție împotriva incendiilor etc.

Prețurile de închiriere ale pulverizatorilor Airless cresc atunci când optați pentru cele care pot folosi o multitudine de materiale.Prețul închirierii zilnice sau săptămânale va depinde de performanța mașinii și, din păcate, nu există o pompă pentru toate aplicațiile la prețuri mici. Acest lucru înseamnă, acolo unde este posibil, alegeți un pulverizator Airless specializat în materialul care este pulverizat.

În mod ideal, mai multe tipuri de pulverizatoare ar trebui utilizate pentru a acoperi gama de aplicații enumerate mai sus. Iată trei domenii principale de utilizare, cerințele lor și utilizarea pulverizatoarelor de vopsire corespunzătoare pentru fiecare caz în parte:

 1. Un pulverizator Airless pentru lacuri, baituri și lucrări mici (aplicații de finisare fină)
 2. Un pulverizator Airless pentru grunduri și vopsele interioare (majoritatea lucrărilor de vopsire casnice)
 3. O pompa pentru cantități mari și / sau materiale mai groase (pulverizatoare grele, pulverizatoare din ipsos)

Pompă de pulverizare cu Wagner Airless

Pompă de pulverizare cu Wagner Airless

Avantajele închirierii Airless

 • obțineți un pulverizator potrivit pentru fiecare tip de aplicație și material
 • costul inițial este mai mic decât cel pentru o mașină nouă (investiția într-un pulverizator Airless poate fi mai eficientă pe termen lung)
 • costurile de întreținere și reparații sunt minimizate sau eliminate – este recomandat să verificați termenii și condițiile atunci când închiriați pulverizatorul
 • pulverizatorul este gata și în stare de funcționare
 • anumite companii vor oferi sfaturi specializate pentru a folosi utilajul înainte de închiriere
 • nu sunteți sigur dacă pulverizatorul Airless este potrivit pentru dvs.? Este posibil să închiriați mai întâi, să testați și apoi să cumpărați pulverizatorul într-o etapă ulterioară

Închirierea unei pompe Airless

Vreți să închiriați un pulverizator Airless? Încă trebuie să găsiți o companie de închiriere care să aibă pompa pe care o căutați. Airless Discounter oferă acest serviciu în Germania astăzi. Există și alți parteneri de închirieri Airless în Romania (0757.164.567)

Wagner Graco Bagar

Wagner Graco Bagar

Cumpărați o pompă Airless folosită în loc să închiriați?

Dacă munca durează mai multe zile, este posibil ca închirierea Airless să nu fie avantajoasă din punct de vedere financiar. În acest caz, poate fi posibilă achiziționarea unei pompe Airless folosite. În plus față de preț și performanță, iată câteva întrebări pe care să vi le puneți atunci când cumpărați: Este dispozitivul complet și în stare de funcționare bună? A fost revizuit de un tehnician? Există garanție? Sunt furnizate de piese de schimb?

Chiar dacă bugetul dvs. este limitat, nu pierdeți din vedere performanțele tehnice ale viitoarei dvs. mașini. Poți câștiga o cursă de mașini cu un Fiat Panda? Este exact același lucru dacă credeți că puteți zugrăvi o fațadă cu o pompă la nivel de hobby. Performanța stației de vopsea vă va permite să vă derulați proiectul și să lucrați în condiții bune.

Pompe Airless folosite la cele mai bune prețuri:

Toate produsele noastre Airless folosite:

  • sunt inspectate și reparate de departamentul nostru tehnic
  • se bucură de un an garanție și de sfatul expertilor nostrii
  • vin cu suport pentru duză, duză și pistol
  • sunt scutite de TVA pentru companiile supuse la TVA intracomunitar
  • au accesorii și piese de schimb în magazinul nostru online
  • vezi aici toate pompele Airless de la Airless Discounter aici

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să obțineți unul dintre aceste produse văzute în acest articol,  il puteți contacta pe Sergiu pe 0757.164.567, completați formularul de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail. Dacă doriți să cumpărați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți verifica în magazinul nostru online.