Academia PaintTech  este responsabila pentru mai multe centre de formare in pulverizare airless în Marea Britanie și Irlanda. Echipa noastră a mers în Anglia pentru un weekend pentru a vorbi cu fondatorul, pentru a afla despre metodele sale de formare și pentru a vedea demonstrația privind fluxul de lucru.

Echipa noastră a mers într-un weekend pentru a vizita centrul de formare din Edenbridge

Ian Crump, fondatorul și managerul de formare al  Academiei PaintTech  ne-a vizitat la Berlin în martie și după o întâlnire de succes; am dorit să profităm de ocazie să-l vizităm la Centrul de Training din Edenbridge, Marea Britanie. La începutul lunii mai 2018, echipa noastră a zburat în Anglia pentru un weekend. Vizita sa concentrat asupra conceptului nostru de instruire, a fluxului de lucru în atelier și a orientării Academiei noastre Discounter Airless. Academia PaintTech a început ca un atelier o dată pe săptămână. Întrucât feedback-ul a fost copleșitor de pozitiv și interesul a crescut, Academia s-a extins, iar pregătirea are acum loc pe trei site-uri din Marea Britanie și unul în Irlanda. Acesta este motivul pentru care am reușit să valorificăm experiența și expertiza echipei PaintTech Academy din zona de instruire; modificarea și improvizarea unui program aplicabil pentru piața germană. S-a discutat atât de mult, începând cu momentul pregătirii, concentrarea conținutului cursului, întrebări despre siguranța la locul de muncă și partea practică a instruirii. În plus, au existat multe întrebări teoretice și practice despre tehnologia de pulverizare airless. Ne mândrim că aducem cele mai noi și mai bune, încercate și testate informații despre echipamentele de pulverizare și vopsire airless. Ne consultăm cu cei mai buni, pentru a vă aduce cel mai bun!

Mai multe informații despre Academia PaintTech

Academia PaintTech a fost fondată de Ian Crump și Pete Wilkinson. Ambele au o experiență de peste 20 de ani în tehnologia de pulverizare și continuă să lucreze ca zugravi. Ian conduce PaintTech Decorators Ltd, iar Pete predă la Preston College, Lancashire. În cadrul acestei lucrări, Pete a publicat, de asemenea, un manual despre tehnologia pulverizarii, intitulat „Fast & Flawless”. Pe măsură ce cei doi s-au cunoscut la un târg, ideea de cooperare și înființarea a unui centru de formare a crescut rapid. Din cauza cererii mari de pregătire, compania a fost extinsă de atunci în patru locații. Centrele de instruire sunt acum disponibile în următoarele locații din Regatul Unit și Irlanda:

  • Edenbridge
  • Preston
  • Exeter
  • West Ireland

Pe baza multor ani de experiență, au fost dezvoltate diferite concepte de curs, care au fost implementate în următoarele cursuri de formare:

  • Introducere Curs de pulverizare
  • Curs avansat de decorare
  • Curs de mobilier și tâmplărie
  • Curs pulverizare airless a gletului

Mai multe informații despre Academia Airless Discounter

Ideea o avem în cap de mult timp. Acum putem să o implementăm în cele din urmă. Pe mai mult de 200 mp, avem oportunitatea de a oferi cursuri de pregătire și formare suplimentară în domeniul tehnologiei de pulverizare. În prezent oferim un curs introductiv în tehnologia pulverizarii airless. Pentru a doua jumătate a anului, sunt planificate cursuri suplimentare în domeniul gletului airless, precum și pentru aplicații de lac. Cursurile de formare sunt de obicei concepute ca fiind cursuri de zi și au loc la Berlin. În cadrul cursurilor, participanții sunt puși în grupuri mici, potrivite pentru utilizarea tehnologiei de pulverizare pe șantier. Se referă la funcție, funcționare, îngrijire și repararea daunelor la echipamentele de pulverizare. Cu toate acestea, accentul se pune pe zona practică, pe aplicație și pe tehnica optimă de pulverizare pentru a evita formarea excesului de vopsea, pentru a realiza suprafețe de operare de top și pentru a economisi timp și costuri de lucru și pentru a implementa proiecte mai economice.

Vă puteți înscrie aici.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.