În actuala și a 38-a parte a seriei noastre de videoclipuri Sfaturi Airless, vorbim despre pistoale de pulverizat vopsea Airless.

Uzura sau înfundarea pot deregla funcția unui pistol de pulverizat Airless.  Acest defect este indicat, de obicei, prin faptul că pistolul continuă să pulverizeze chiar dacă ar fi trebuit să se oprească de mult timp.

Prin acționarea trăgaciului, pistolul începe să pulverizeze. Dacă trăgaciul este eliberat, atunci și pistolul ar trebui să se oprească din pulverizat. Uzura sau impuritățile din pistol pot deregla acest mecanism, astfel încât pistolul să nu se oprească din pulverizat sau să se oprească cu întârziere.

Prin urmare, vopseaua este aplicată inutil și pistolul devine incontrolabil. În videoclip explicăm problema, precum și metoda de soluționare a defecțiunii.

Cum se poate recunoaște un defect la un pistol Airless?

Lässt man den Abzug der Pistole los, so sollte die Pistole unmittelbar danach den Spritzvorgang unterbrechen. Passiert das nur verzögert, so kann man von einer Beschädigung oder Verschmutzung der Pistole ausgehen.

Wie lange hält eine Airlesspistole? Das ist von verschiedenen Faktoren abhängig und kann stark variieren. Zum einem spielt die Qualität der Pistole eine Rolle. Aber auch das verarbeitete Material. Spachtelmasse oder abrasive Farben wie Silikatfarbe erzeugen einen höheren Verschleiß und verkürzen die Lebensdauer.

Zudem die verarbeitete Materialmenge und es wirkt sich auch die Pflege der Pistole auf die Haltbarkeit und Einsatzfähigkeit aus.

Este pistolul de pulverizat vopsea Airless defect sau pur și simplu doar înfundat?

Dacă pistolul este deja vechi și utilizat de multă vreme, bineînțeles că posibilitatea ca pistolul să fie defect din cauza uzurii crește. De asemenea, pistolul poate fi verificat cu privire la blocaje.

Reziduurile de vopsea sau corpurile străine pot deregla și bloca mecanismul de închidere al pistolului. Prin urmare, pistolul Airless nu se poate închide corect și duce la pulverizare din inerție.

La verificarea unui pistol, schița de construcție poate fi de ajutor sub formă de imagine de ansamblu.

Mai jos se găsesc trimiteri către paginile schițelor de construcție ale celor mai importante pistoale profesionale Wagner și Graco.

Cum găsesc piesa de schimb potrivită pentru pistolul meu Graco sau Wagner?

Pe pagina noastră de internet am creat o prezentare de ansamblu cu schițele de construcție Wagner și Graco pentru aparate de pulverizat, dar și pentru pistoale de pulverizat vopsea.

Mai jos puteți accesa schițele de construcție ale celor mai importante pistoale Graco și Wagner:

Schițele de construcție ale pistoalelor Graco

Aici sunt listate schițele de construcție ale tuturor celorlalte pistoale Graco.

Schițele de construcție ale pistoalelor Wagner

Aici sunt listate schițele de construcție ale tuturor celorlalte pistoale Wagner.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.