Wagner a anunțat introducerea unui nou pistol Aircoat, pistolul Wagner AirCoat AC 4500. Până în prezent, producătorul german a servit piața cu destul de popularul Wagner AC 4600. Cu pistolul Wagner AirCoat AC 4500, o alternativă mai rentabilă aparent, a fost introdus pentru a bate competiția furnizorilor mai ieftini. Cu toate acestea, Wagner AC 4600 rămâne modelul premium pe piață. În articolul următor, vom analiza caracteristicile exacte ale pistolului Wagner AirCoat AC 4500 pentru a obține o primă impresie. În acest scop, comparăm componentele individuale și componentele pistolului.

Filtre pistol

Carcasa de filtru a noului Wagner AC 4500 este identică cu sistemul de filtrare al Wagner AC 4600. Filtrul este apoi același.

Capacele de aer

Pistolul Wagner AirCoat AC 4500 este disponibil opțional cu un capac de aer roșu, verde sau albastru. Capacul roșu este pentru materiale care conțin solvent, capacul albastru este pentru vopselele solubile în apă, iar capacul de aer verde pentru materiale de pulverizare pe bază de apă și solvent, la fel ca pentru Wagner.

Duze de pulverizare

Noul model are aceeași duză de pulverizare ca predecesorul său AC 4600,  Wagner ACF 3000.

AC 4500 sau AC 4600?

Majoritatea componentelor Wagner AC 4500 sunt identice cu Wagner AC 4600. Carcasa filtrului, inclusiv filtrul pistolului, capacele de aer și protecţia duzei. Se folosesc aceleași duze aircoat. Declanșatorul, precum și îmbinările la conexiunea la aer și furtunul colorat par, de asemenea, identice. Ca și Wagner AC 4600, pistolul Wagner AirCoat AC 4500 are o ajustare continuă a aerului și a lățimii jetului pentru controlul și reglarea fină a modelului de pulverizare. Prețul de listă al noului Wagner AC 4500 este stabilit de 480,00 € fără TVA. În comparație, Wagner AC 4600 este la 646,00 € net (pistol incluzând capacul de aer roșu, verde sau albastru și suportul duzei, fără duză). Nu este clar dacă Wagner folosește alte materiale în AC 4500 sau dacă componenta interioară (ac, garnituri) a pistolului Wagner AirCoat AC 4500 este diferită.

Anunțul pistolului Wagner AirCoat AC 4500 sună promițător, iar pistolul pare să ofere aceleași avantaje și caracteristici dovedite de Wagner AC 4600 la un preț mult mai mic.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.