Vara este deja aici și sezonul de baie tocmai s-a deschis. Dacă sunteți mândrul proprietar al unei piscine, este posibil să aveți în vedere renovarea acesteia.

De ce să renovezi o piscină?

Multe bazine sunt sigilate cu un strat, un strat de PVC care face piscina impermeabilă. Chiar dacă avantajele sigilarii sunt numeroase, principalele sale neajunsuri sunt costurile ridicate și înlocuirea inevitabilă a acesteia la fiecare zece ani.

În acest caz, piscina dvs. este deja (în mod normal) rezistentă la apă și aplicarea unei vopsele pentru piscină se va dovedi mai ieftină pentru o redare la fel de plăcută ca în cazul PVC.

Exemplu de pictură în piscină: Krypton Paintchlor

Așa cum a specificat producătorul în fișa de produs, este vorba despre o rășină poliuretanică de înaltă performanță, flexibilă, rezistentă, cu o componentă, pentru construcția și renovarea piscinelor și bazinelor.

Această vopsea formează o membrană de finisare estetică transparentă sau nuanțată, cu rezistență și flexibilitate deosebită. Poate fi aplicata direct pe beton, pe pietre sau pe țigle, făcând astfel posibilă realizarea fără sigilare.

Caz practic al unuia dintre clienții noștri

Unul dintre clienții noștri a renovat recent mai multe piscine private mici datorită vopselei rășinoase Paintchlore. A folosit cu succes o pompă Graco GX FF în ciuda scepticismului nostru inițial (chiar și profesioniștii nu știu totul?).

Aci sunt detaliile despre rășina Paintchlore a producătorului Krypton privind aplicarea și prepararea acesteia. În ceea ce privește duzele utilizate, clientul nostru a utilizat:

Potrivit clientului nostru, ultima duză a funcționat cel mai bine. Din nefericire, nu ne-a trimis un videoclip al lucrării sale, dar în schimb, am găsit un videoclip grecesc al unui tip care pulverizează o piscină și a fost extrem de drăguț să urmărim:

Ce pompă Airless să folosești pentru renovarea unei piscine?

În funcție de material, sunt utilizate pulverizatoare Airless cu puteri diferite pentru aplicarea materialelor și renovarea piscinelor.

Pentru acoperiri și materiale mai ușoare, diafragmă Airless și pompe cu piston, cum ar fi Wagner SuperFinish SF 23 Plus  poate fi utilizate pentru a injecta, de exemplu, materiale pe bază de rășină epoxidică sau PU (poliuretan).

Wagner SuperFinish 23 Plus

Pentru aplicarea materialelor groase și foarte vâscoase pentru etanșarea piscinelor, ar trebui folosita o pompă cu piston mai puternică,  cum ar fi   Wagner HeavyCoat HC 950 . În plus, pulverizatorul Airless trebuie adaptat optim la vopsea sau materialul de acoperire.

Aceasta înseamnă că este necesară o duză de pulverizare potrivită, precum și un filtru adecvat pentru un rezultat optim de lucru. Pentru ajustarea potrivita a dispozitivului de pulverizare la proiect și la materialul de acoperire aplicat, este necesară o consultare detaliată.

Wagner HeavyCoat HC 950 

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.