Ce furtun se potrivește cu Graco T-Max 506 sau T-Max 657? Ce furtun se potriveste dispozitivelor T-Max? Care este lungimea potrivită a furtunului T Max? Am avut un e-mail cu întrebări pe aceste subiecte. Iată detaliile:

Mâine, avem nevoie de un furtun pentru aparatul nostru de glet GRACO T-MAX. Care se potrivește și cât de repede putem livra furtunul?

Graco T-max 657

Graco T-Max 657 – pistol glet

Ce furtunuri sunt disponibile pentru pistoalele de glet Graco T-Max?

Furtunurile de material pentru modelele Graco T-Max sunt disponibile pe două lungimi: 5 și 10 metri. În plus, se recomandă utilizarea unui capat de furtun mai subțire, care este montat între pistol și furtunul de material. Capatul mai subțire al furtunului este mai ușor de ghidat și simplifică aplicarea gletului. Opțiuni furtun T maxim:

Furtun material, albastru, lungime 5 m, conexiune 1 inch
Furtun material, albastru, lungime 10 m, conexiune 1 inch
Capat furtun, negru, lungime 3 m, conexiune 3/4 inch

Cel mai mic, Graco T-Max 506  este echipat din fabrică cu un furtun de 5 m și un capat de furtun. Raza de lucru este de 8 metri. Modelul de producție mai mare Graco T-Max 657 este livrat cu un furtun de 10 metri și un capat de furtun de 3 metri pentru un interval de lucru total de 13 metri.

Aflați mai multe despre Graco T-Max 506 și Graco T-Max 657

Piese de schimb și instrucțiuni de utilizare pentru Graco T-Max 506 și Graco T-Max 657

Extensie pentru pulverizator glet tavane utilizand Graco T-Max 506 si 657

Pulverizare glet cu  pistol Graco T-Max 506 si Graco T-Max 657

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.