Primim în mod regulat întrebări de la pasionații DIY, care doresc să-și zugrăvească propria casă cu un dispozitiv profesional Airless. Iată întrebările pe care aproape toți proprietarii le pun atunci când doresc să ia pistolul pulverizator și să facă munca pe cont propriu.

În articolul următor, vom oferi o imagine de ansamblu asupra dispozitivelor profesionale Airless, cele mai potrivite pentru renovarea locuinței. Dar, în primul rând, să răspundem la întrebările esențiale care apar atunci când vorbim cu meșteri ambițioși care doresc să folosească un pulverizator Airless.

Care este costul minim de pulverizare cu o pompă Airless în casa mea?

Merită să folosiți pompă de pulverizare profesională pentru vopsea pentru un proprietar privat?

Ce ar trebui să fie luat în considerare atunci când alegeți un pulverizator profesional pentru renovarea casei?

Care este cel mai ieftin pulverizator profesional pe care îl pot folosi pentru proiecte de vopsire în casa mea?

Pulverizatoare profesionale pentru piața de bricolaj, cu valori de performanță comparative (randament pe minut,Pompe airless mici pentru cei care vor sa isi zugraveasca singuri

dimensiunea maximă a duzei) încep de la aproximativ 1000 €. La nivel de intrare, dacă este nevoie de mai multă putere pentru procesarea culorii, prețul poate ajunge la 2000 € și mai mult. Articolul nostru

include exemple rezumate de aplicații și pulverizatoare Airless adecvate pentru cumpărare. Există, de asemenea, informații despre prețurile pulverizatorului respectiv.

Dacă nu vă puteți permite achiziționarea unui pulverizator profesionist, aveți posibilitatea și să îl închiriați. Iată mai multe informații despre condițiile de închiriere a echipamentelor Airless.

O altă opțiune este achiziționarea de dispozitive airless folosite, în video-ul Cumpărarea unei pompe Airless folosite de pe eBay sau de la un dealer specializat, veți găsi mai multe informații.

Merită să folosiți o pompă de pulverizat vopsea profesională pentru un proprietar de locuințe?

Răspunsul la această întrebare depinde de așteptările, bugetul și proiectele respective ale individului. Dacă nu aveți timp suficient pentru proiectul de vopsire, adică nu există termene de finalizare imediate, atunci factorul de cost ar fi forța principală, iar implementarea proiectului folosind metode tradiționale de lucru este cu siguranță opțiunea mai bună.

Dacă nu aveți destul timp disponibil, utilizarea unui pulverizator profesionist vă poate fi de ajutor cu siguranță. În plus, există anumite suprafețe care sunt ideale pentru un pulverizator, deoarece aceste suprafețe pot fi dificil de lucrat cu ajutorul unei perii și role. Printre acestea se numără, de exemplu, suprafața rugoasă și suprafețele structurate.

Atunci când analizăm rentabilitatea, trebuie luată în considerare și potențialul post-utilizare sau valoarea post-proiect a costului de vânzare. Mulți clienți cumpără și pulverizatorul de vopsea cu ajutorul unui vecin, membru al familiei sau cunoștințe pentru a partaja costul.

Vânzarea dispozitivului Airless după f

inalizarea renovării este un alt mod de a reduce costul total.

Principalele motive pentru care fanii consideră achiziționarea unui echipament profesional Airless pot fi rezumate după cum urmează:

  • Factorul de cost – dispozitivele mai mici sunt mai ieftine decât alte soluții.
  • Viteza de lucru se îmbunătățește foarte mult, în special pentru zonele mai mari.
  • Experiențele proaste cu hardware-uri sau sub-performanțe ale dispozitivelor de proastă calitate atunci când sunt achiziționate de la mărci de companie necunoscute.
  • Cerințe de performanță pe care echipamentul de bricolaj nu le îndeplinește (de exemplu, pentru culori mai groase sau glet).

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți un pulverizator profesionist pentru un constructor de case?

Debit suficient – Pulverizatorul trebuie să fie potrivit pentru lucrarea în cauză și ar trebui să aibă suficientă putere (debit) pentru sarcina planificată. O putere prea mică poate supraîncărca dispozitivul, perturba uniformitatea modelului de pulverizare sau poate provoca o aplicare neuniformă de vopsea.

Dacă pompa Airless este sub-echipată în mod semnificativ pentru a răspunde cerințelor lucrării, aceasta poate duce la blocarea duzei sau chiar la o defecțiune completă. În articol Dispozitiv mic – riscuri și daune prin supraîncărcare am rezumat informații suplimentare.

Putere mai mare a pulverizatorului = dimensiunea mai mare a duzei = utilizarea de culori și materiale mai groase

Selecția duzei – Vârful de pulverizare trebuie selectat pentru a se potrivi cu materialul utilizat. Tabelul nostru cu duze poate oferi o primă imagine de ansamblu. Cu toate acestea, în cele din urmă, vârful utilizat ar trebui să fie bine reglat pentru a se potrivi cel mai bine cu materialul utilizat, aceasta înseamnă, de asemenea, ajustarea mașinii pentru a face presiune optimă atunci când funcționează dispozitivul. Există informații pentru vopsea din fișa tehnică respectivă de la producătorul de vopsea.

Accesorii – Accesoriile ar trebui să se potrivească proiectului, nu numai alegerea duzei potrivite, ci și filtrele adecvate, lungimea potrivită a furtunului sau sistemul de admisie adecvat (furtun / tub pentru cantități mari de vopsea / pâlnii pentru vopsele și cantități mici) – toate acestea au un efect în practică.

 

Exemple de aplicații pentru pulverizare DIY pentru vopsea interioară

Vopseaua de perete interioară este pulverizată în majoritatea cazurilor cu o duză de 0,015 la 0,021 (de exemplu, duza 515 la 521). Iată câteva pulverizatoare, care au o capacitate suficientă pentru a pulveriza vopsele interioare (atenție: nu se aplică vopselei silicate în interior, vopseaua silicată necesită pulverizatoare mai puternice, deoarece este folosită pentru vopseaua exterioară pentru pereți).

Graco GX 21

Graco GX 21 are o viteză de livrare de 1,8 l / min și poate fi utilizat cu duze de până la 0,021 (de ex. 521).

graco gx21

Graco GX 21

Wagner ProSpray PS 3.21

Wagner PS 3.21 oferă un debit de 2,0 l / min și este potrivit pentru duze de până la 0,023 (de exemplu, 523).

Wagner ProSpray PS 3.21 Spraypack - Pulverizator Airless

Wagner ProSpray PS 3.21

Graco Classic 395 PC

Graco Classic 395 PC poate furniza vopsea la duze de până la 0,023, cu un debit maxim de 2,0 l / min.

Graco CLASSIC S 395 PC STAND - Pulverizator Airless

Graco Classic 395 PC

Wagner Super Finish SF 23 Plus

Cu 2,6l/min, Wagner SuperFinish SF 23 Plus oferă cea mai mare rată de livrare a dispozitivelor menționate mai sus și permite utilizarea a maximum 0,023 dimensiuni ale vârfului duzei.

Pompe pentru proiecte mici

Wagner SF 23 Plus

Exemple de aplicații Vopsea exterioară pentru pereți și acoperis

Vopseaua de perete exterioară pentru fațade sau pentru acoperirea acoperișului este de obicei pulverizată cu o duză de 0,021 sau 0,023 (de exemplu, 521 sau 523).

În unele cazuri, cu toate acestea, pot fi necesare duze mai mari, de exemplu atunci când folosiți vopsele silicate. Din acest motiv, în acest domeniu de aplicare sunt utilizate pulverizatoare mai puternice. Selecția este limitată în această aplicație, deoarece aceste mașini costă de obicei mult mai mult. Deci, din motive economice, vor fi acoperite doar câteva modele pentru handyman-ul ambițios.

FARBMAX Airless M10 Plus

FARBMAX Airless M10 Plus are o putere suficientă pentru a prelucra vopseaua de fațadă (de asemenea, vopsea silicată), precum și vopseaua acoperișului.

FARBMAX Airless M10 Plus

FARBMAX Airless M10 Plus

Exemple de aplicație: glet

Pereții cu suprafață netedă se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, astfel încât tot mai mulți ambițioși din ce în ce mai ambițioși sunt dispuși să facă lucrări cu glet.

Pulverizatoarele din ipsos și chit sunt deosebit de puternice și, prin urmare, costisitoare. Pentru profesioniști, merită un supliment pentru arsenalul lor de pulverizare. In orice caz, pentru pasionații de bricolaj, costul de achiziție în raport cu durata de viață limitată ar putea însemna că nu este la fel de economic să vă luați unul. O privire de ansamblu detaliată cu dispozitive de probă pentru pulverizarea gletului poate fi găsită în celălalt articol al nostru Cele mai bune pompe pentru glet.

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.

    [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]