Pulverizarea ca serviciu pagina web și blogul ne-au atras atenția recent. Folosesc pulverizatoare de vopsea pentru a transforma lucrurile vechi în nou în doar câteva secunde. Așa că am decis să purtăm o discuție frumoasă cu ei.

Dave King este un zugrav din Audlem, Cheshire, care recent s-a orientat spre vopsitul prin pulverizare. A început să pulverizeze în urmă cu aproximativ un an, după ce a descoperit-o vizionând pictorul Idaho pe YouTube. Inițial, a pulverizat panouri de gard, ceea ce a fost mult mai ușor cu un pulverizator airless. Apoi s-a aventurat să renoveze un vechi sifonier de pin care văzuse zile mai bune. Folosind o duza mai mica, a ajuns să pulverizeze comoda și a obtinut un finisaj uimitor.

L-am întrebat pe Dave de ce a decis să dezvolte „Pulverizarea ca serviciu” și o pagină web despre asta

Dave ne-a spus că, din păcate, în ianuarie 2016 a suferit un atac de cord, care a determinat în cele din urmă o schimbare de viață pentru el și lansarea „Pulverizarea ca serviciu” și a site-ului său web. Nu mai putea contempla nenumăratele ore pe autostrăzi și să fie departe de casă în rolul său de lider în vânzări.

Proiectele lui Dave și cum a învățat să pulverizeze vopsea

De atunci, proiectele sale au variat de la bufeturi mici, comode, obloane pentru plantații, dormitoare și câteva mese până la dormitoare întregi, holuri și palieruri. În plus față de pulverizatorul său airless, el a adăugat un HVLP  la începutul anului 2017.

Nu a avut nicio pregătire formală în ceea ce privește utilizarea pulverizatoarelor, dar acum are în spate multe ore de utilizare in viata reala. YouTube a fost incredibil de util, așa cum este într-adevăr grupul Spraying Makes Sense  pe Facebook. Dar, cel mai recent, a urmat o anumită pregătire și acum poate oferi și pulverizare cu PVC.

De ce Dave crede că pulverizarea vopselei este mai bună decât metodele tradiționale

Iată ce crede Dave despre vopsirea prin pulverizare comparativ cu metodele tradiționale:

  • pulverizarea oferă un finisaj uimitor în comparație cu metodele tradiționale
  • fără urme de pensule sau role pentru începatori
  • tehnologia de pulverizare îi permite într-adevăr să transforme lucrurile de la mediocre la remarcabile într-un timp minim
  • acestea fiind spuse, pregătirea este cheia absoluta și se mândrește cu atenția la detalii

Ce echipamente folosește „Pulverizarea ca serviciu”?

Dave utilizeaza un Wagner Project Pro 117 ca dispozitiv actual al său airless și un Fuji Mini Mite 4 Platinum ca si configurație HVLP. El a adăugat un suport RAC X la Wagner pentru a-i permite să folosească noile duze Graco FFLP. El este întotdeauna dornic să încerce noi accesorii care ar putea ajuta la fluxul său de lucru și să-și optimizeze finisajul.

Dacă ți-a plăcut această poveste și ești pasionat de pulverizarea vopselei, trimite-ne un mesaj prin formularul nostru de contact. Vom reveni la tine pentru a auzi și povestea ta!

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.