Prezentare generală Graco Mark VII Max Standard – Specificații, caracteristici și livrare

Graco Mark VII Standard este un pulverizator profesional pentru ipsos și vopsea.

Aplicații Graco Mark VII Standard

Pentru ce proiecte se poate utiliza Graco Mark VII? Graco Mark VII oferă suficientă putere pentru a acoperi o gamă largă de proiecte cu un debit maxim de 6 litri pe minut. Astfel, pulverizatorul poate fi folosit în interior pentru aplicarea grundului, cat si a vopselei de perete. Se pot pulveriza vopsele clasice cu emulsie, latex, silicat si var  cu Mark VII. Mark VII  se poate utiliza pentru protecția împotriva incendiilor și pentru materiale extrem de vâscoase, cum ar fi glet.  În plus, dispozitivul poate fi utilizat și pe fațadă sau pentru vopsirea acoperișului.

Specificații Graco Mark VII Standard

Având în vedere performanțele Graco Mark VII Standard, pulverizatorul este destul de compact și cu o greutate de 60 kg este, de asemenea, destul de ușor de transportat și de manipulat pe șantier. De asemenea, ajută roțile mari, care fac posibilă transportarea dispozitivului la locul de utilizare si pe scări. Rata maximă de livrare este de 6 l / min, iar presiunea maximă de lucru este de 227 bar, astfel încât vopseaua poate fi utilizată cu o duză de 0,041″ și glet cu duze de până la 0,047 ″. Puterea motorului este de 1,9 kW, dispozitivul funcționează pe flux luminos și necesită 16 amperi. Dacă sursa de alimentare de pe un șantier este puțin mai slaba, există posibilitatea de a reduce modelele Graco Mark VII și Mark X de la 16 amperi la 10 amperi. Există un comutator la controlul pulverizatorului. Informații detaliate despre acest subiect pot fi găsite aici:  10/16 Amp Switch and 15/20 Amp Switch on Graco Sprayers – Airless Q&A #20 .

Caracteristici tehnice :

 • Max. Rata de livrare: 6,0 l / min
 • Max. Presiune de lucru: 227 bar
 • Max. Dimensiunea duzei: 0.041 ” si 0.047″
 • Puterea motorului: 1,9 kW
 • Greutate: 60 kg

Graco Mark VII Max Standard

Structura și funcția Graco Mark VII Standard

Graco Mark VII este o pompă electrică cu piston, pompa aspiră materialul în dispozitiv și crește presiunea. Prin pompă, filtru principal, furtun și pistol, materialul curge prin duză și este atomizat. Unitatea SmartControl controlează dispozitivul Airless. Există întrerupătorul de pornire / oprire, precum și regulatorul de presiune fără întrerupere. Pe filtrul principal se află supapa  pentru reducerea presiunii și spălarea dispozitivului. Tot acolo este instalat manometrul hidraulic de presiune pentru citirea presiunii de lucru .

Caracteristici

Pe lângă aceste funcții standard, Graco Mark VII are următoarele caracteristici suplimentare:

Graco Bluelink

Bluelink permite conectarea unui telefon mobil cu pulverizatorul, astfel încât datele funcționale, cum ar fi ultima locație standard (fără urmărire activă), cantitatea de material folosită sau ultimul utilizator prin intermediul telefonului mobil pot fi citite și utilizate pentru management-ul santierului.

SmartControl cu ProGuard

SmartControl oferă control digital pentru un model de pulverizare optim. Graco ProGuard permite protejarea pulverizatorului împotriva fluctuațiilor de putere.

Graco FastFlush

Funcție de curățare automată pentru curățarea rapidă, ușoară și completă a pulverizatorului după lucrare.

Graco Watchdog

Sistemul de supraveghere previne aportul de aer și deteriorarea pompei atunci când continutul este pompat afara.

Pompa inferioară

Subpompa de rezistenta asigură perioade mai lungi de rulare, prevenind timpul de întrerupere și reducând costurile de întreținere și reparații. Este instalata o tijă cu piston Chromex, precum și o bucșă cromată dura.

Funcția de înclinare

Cu funcția de înclinare, Graco Mark VII poate fi înclinat înapoi.

Pachet livrare  Graco Mark VII Standard

Graco Mark VII Standard este livrat gata să funcționeze, cu unitatea de bază cu furtun, capatul pentru furtun și pistol cu duza albastră, inclusiv suport pentru duza RAC X și duze RAX maro pentru glet de 531 și 541.   În plus, există un filtru principal cu ochiuri de #60 și un filtru de aspirație. Livrarea are in plus ulei de piston TSL pentru a proteja pistonul. Desigur, aceasta include manualul, precum și o bilă de înlocuire (oțel).

Pachet livrare Graco Mark VII Standard, pe scurt:

 • Pulverizator de vopsea Graco Mark VII
 • Furtun de înaltă presiune Graco 15m; 1/2 “
 • Capăt furtun Graco 3/8 “; 3,5m
 • Pistol rotativ  Graco HD
 • Suport pentru duza Graco Rac X
 • 2x RAC X HDA (531 și 541)
 • filtre; Filtrul principal 60M și filtrul de aspirație
 • Lubrifiant Graco TSL de 118 ml
 • Instrumente
 • Set de bile  din otel
 • Manual de utilizare
 • Participare gratuită la cursul introductiv Tehnica de pulverizare fara aer

Vă place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Urmăriți canalul nostru de YouTube Airless Discounter

Pagina de Instagram Airless Discounter

Aveți întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele din acest articol, completați formularul nostru de contact sau contacți-ne prin poștă electronică. Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți vedea în magazinul nostru virtual.

2021-11-25T15:30:41+00:00February 3rd, 2020|Graco|Comments Off on Prezentare generală Graco Mark VII Max Standard – Specificații, caracteristici și livrare