Puteți pulveriza glet cu o pompă cu diafragmă? Ei bine, în teorie există câteva pompe cu diafragmă relativ ieftine, cu performanțe suficiente pe piață (de exemplu, FARBMAX Airless M10), care sunt semnificativ mai ieftine decât pompele cu piston, precum Graco Mark VII, cu valori comparative în termeni de litri pe minut.

O scrisoare a unui cititor

În acest sens, am primit astăzi o solicitare de la unul dintre clienții noștri:

Bună dimineața, am o întrebare, am văzut FARBMAX M10 Plus, pare o pompă foarte puternică, puteți pulveriza glet cu ea? Salutări, XXX

Întrebarea este una legitimă, ținând cont că, dacă te uiți la datele pure de performanță, există o mică diferență între două pulverizatoare precum FARBMAX M10 Plus și o pompă precum Graco Mark VII: FARBMAX M10 Plus, cu 8,5 litri pe minut, arată chiar mai puternic decât Mark VII, a cărei rată de livrare este puțin mai mică, 6,0 l / min. Un alt element este esențial aici: FARBMAX M10 Plus este o pompă cu diafragmă, Mark VII o pompă cu piston. Așadar, datele de performanță nu ajută aici, deoarece există diferențe tehnice semnificative între aceste două tipuri de pompe. Pompele cu piston sunt mult mai potrivite pentru aplicarea materialelor foarte vâscoase, cum ar fi tencuiala, vopseaua de protecție împotriva incendiilor sau bitum și sunt capabile să pulverizeze fără probleme aceste materiale foarte groase. Aici, pompele cu diafragmă își ating limitele, în ciuda debitului ridicat.

FARBMAX Airless M10 Plus

Pompele cu diafragmă pot fi utilizate pentru glazuri, vopsele, grunduri, vopsele pentru pereți și fațade sau acoperirea acoperișului. Dar, cu materiale mai groase, pompele cu diafragmă arată clar limitele lor. Prin urmare, pentru glet, folosiți întotdeauna o pompă cu piston, cum ar fi Graco Mark VII sau modele comparative.

Pompe de pulverizare glet

Câteva pompe cu piston cu care puteți pulveriza gletul:

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.