In  prima parte a seriei “Reduceti excesul de vopsea ”abordăm tehnica de pulverizare folosită pentru a opera corect pistolul de pulverizare Airless.

La prima vedere, vopsitul prin pulverizare arată ca o plimbare în parc. Totuși, ar fi bine să țineți cont de câteva lucruri dacă doriți să obțineți un model de pulverizare optim: să trageți un declanșator pe o armă este ușor, sa nu vopsiti atât de mult. Iată, așadar, două dintre cele mai importante aspecte carora ar trebui să le acordați întotdeauna atenție privind tehnica de pulverizare.

Ce distanță trebuie să păstrați de obiect?

Distanța optimă între vârful de pulverizare a pistolului și suprafața ar trebui să fie cuprinsă între 25 și 30 cm, dacă dorim să reducem la minimum excesul de vopsea.

Cum ar trebui să ții pistolul?

Pistolul trebuie menținut cu un unghi de 90 de grade față de suprafață. Trebuie mutat de-a lungul suprafeței păstrând același unghi cât mai mult posibil, cu mișcări uniforme. Nu contează dacă vă deplasați de la stânga la dreapta sau dacă pulverizați de sus în jos, cel mai important este că rulați pistolul cu mișcări uniforme și line.

Aceste două trucuri simple vă vor ajuta să reduceți fenomenul enervant de supravopsire. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum puteți reduce excesul de vopsea, continuați să citiți blogul. Pentru întrebări și sugestii, ne puteți trimite întotdeauna un mesaj prin intermediul formularului nostru de contact.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.