La sfârșitul lunii mai, la centrul nostru de instruire și testare, am avut un experiment pentru clienți cu un Graco HVLP 9.5 folosind materialul SikaCor 6630 High Solid. Am realizat un experiment de pulverizare a gardului. Suprafața de pulverizare planificată era un gard metalic format din bare și șnururi cu spații între ele. Deoarece SikaCor 6630 High Solid este relativ gros, iar vopsirea unui gard poate fi destul de greoaie cu mâna, ne-am gândit imediat să folosim un dispozitiv airless pentru acest proiect.

În videoclip puteți vedea câteva clipuri ale stropirii gardului și rezultatele proiectului de la clientul nostru.

Deoarece barele de pe gard sunt destul de subțiri, trebuie doar pulverizate secțiuni mici, iar dispozitivul de joasă presiune HVLP oferă câteva avantaje: raza de pulverizare poate fi reglată mai precis pentru a pulveriza doar o lățime îngustă, astfel încât barele sunt acoperite cu precizie, fără să fie irosite prea multe materiale. Reglarea razei de pulverizare se face de la pistolul HVLP, deoarece există posibilitatea de a o regla foarte precis și de a o adapta la suprafață. Acest lucru vă permite să lucrați mai precis și reduce consumul de vopsea.

Este important să acoperiți vegetația și mobilierul atunci când pulverizați afară, deoarece vânturile pot transporta particulele eliberate în aer și pe obiecte din apropiere.

Pulverizator de joasa presiune Graco HVLP 9.5

Am testat SikaCor 6630 High Solid cu pulverizatorul de joasă presiune Graco HVLP 9.5. Materialul a fost pulverizat cu o duză  de 5, puterea maximă a turbinei și cu o diluare de 3% (valoarea maximă în conformitate cu producătorul).

Graco TurboForce II FInishPro HVLP 9.5 ProContractor

Graco HVLP 9.5 excelent pentru stropirea gardurilor

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesați pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Daca aveti intrebari?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.