Ar trebui să pulverizăm din mers cu pistolul de pulverizat vopsea Airless?

În a 41-a parte a seriei noastre de videoclipuri cu întrebări și răspunsuri Sfaturi Airless, ne ocupăm de tema referitoare la ghidarea corectă a unui pistol Airless.

În videoclip prezentăm care greșeli sunt adesea comise și cum pot fi evitate acestea, în vederea pulverizării optime a suprafeței.

Acționarea și apoi mișcarea pistolului Airless?

O greșeală frecventă a începătorilor este aceea de a îndrepta pistolul Airless, de a acționa trăgaciul și de a începe să miște pistolul puțin mai târziu.

Astfel, se aplică mai multă vopsea la punctul de plecare decât pe restul suprafeței. Drept rezultat, vopseaua este aplicată neuniform. Pot apărea rapid urme de picurare sau de scurgere.

Pulverizarea din mers

Dacă pulverizăm din mers, putem evita efectele negative, cum ar fi formarea de picurări/scurgeri, precum și risipa de vopsea și efortul mai mare la acoperirea cu bandă adezivă. Însă cum se procedează corect?

Suprafața care urmează să fie acoperită trebuie să fie țintită cu câțiva centimetri mai sus. Pe urmă, utilizatorul începe să deplaseze pistolul. Chiar înainte de a ajunge la suprafața care urmează să fie acoperită, se apasă trăgaciul pistolului.

Imediat după aceea, vopseaua iese din duză. În mod ideal, aplicarea materialului ar trebui să înceapă chiar înainte de zona care urmează să fie pulverizată, astfel încât să se poată pulveriza o suprafață uniformă.

Dacă este necesar, zona din fața suprafeței trebuie mascată. În plus, atunci când se pulverizează din mișcare, diferența dintre presiunea dinamică și presiunea de pulverizare poate fi oarecum compensată.

Am adunat informații detaliate despre tema referitoare la presiunea dinamică și presiunea de pulverizare în videoclipul Presiunea dinamică și presiunea de pulverizare, de ce scade presiunea?.

Nicio problemă, este ușor de învățat. Încercați de câteva ori pe o zonă tapetată și veți învăța rapid când trebuie să apăsați trăgaciul pistolului pentru a pulveriza cât mai precis posibil.

De ce merită învățată tehnica corectă de pulverizare?

Merită să investiți timp pentru a învăța tehnica corectă de pulverizare.

Dacă stăpâniți pulverizarea din mișcare, puteți beneficia de ea în fiecare zi la utilizarea aparatului de pulverizat.

Aici câteva exemple:

  • Economie de vopsea
  • Mai puțin efort la aplicarea benzii adezive
  • Mai puține materiale folosite la aplicarea de bandă adezivă, deșeuri mai puține și costuri mai reduse de eliminare a deșeurilor

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.