În a 42-a parte a seriei de videoclipuri Sfaturi Airless, discutăm cu dumneavoastră despre cum se pulverizează suprapus și uniform.

În videoclip vă arătăm cum să creați o suprafață uniformă prin suprapunerea cu 50% față de jetul de pulverizare anterior.

Cum se pulverizează 50% suprapus?

Primul jet de pulverizare se poziționează cât mai uniform și drept pe suprafață. Al doilea jet de pulverizare se poziționează direct lângă acesta și se suprapune cu 50% peste prima dungă de vopsea de pe perete.

Pentru orientare, se poate îndrepta pistolul Airless spre marginea jetului de pulverizare anterior. În acest fel, 50% din jet ajunge pe zona încă neacoperită și 50% pe ultima dungă de vopsea.

Prin această metodă, întregul perete sau tavan poate fi acoperit uniform, pas cu pas.

De ce ar trebui să se pulverizeze 50% suprapus?

În mod ideal, ar trebui aplicată o suprapunere de 50%, deoarece acest lucru permite aplicarea cât mai uniformă a vopselei.

Utilizatorul poate urmări cu ușurință jetul de pulverizare anterior și fiecare zonă este pulverizată de două ori cu vopsea. Vopseaua este distribuită uniform pe perete în acest fel.

Se evită nuanțele diferite, petele sau picurările și scurgerile cauzate de aplicarea excesivă a vopselei. O acoperire bună și uniformă se obține prin pulverizare dublă.

În plus, tranzițiile de la un jet de pulverizare la altul se întrepătrund și devin invizibile. Rezultatul este o suprafață uniformă pe perete sau pe tavan.

Ce facem cu primul și ultimul jet de pulverizare?

Primul și ultimul jet de pulverizare de pe un perete sunt pulverizate cu vopsea doar o singură dată pe jumătatea exterioară respectivă.

Restul peretelui a fost acoperit de două ori. În funcție de material, această aplicare neuniformă a vopselei poate fi vizibilă la începutul sau la capătul unui perete sau al unui tavan.

Din acest motiv, se recomandă o a doua pulverizare a acestei zone înainte de încheierea lucrării (încă umed în umed).

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.