Astăzi, am primit o întrebare a clienților cu privire la pulverizarea vopselei pe tencuială brută în zona fațadei. Tencuiala grosieră este adesea destul de dificilă și consumă mult timp pentru a vopsi folosind o perie sau o rolă.

Întrucât clientul a dorit să facă treaba pe cont propriu, cererea a fost despre utilizarea unui dispozitiv airless pentru vopsirea acestor pereți ai casei.

Clientul are de ales între două materiale, Renovo Silcosan sau Brillux Silicon 918.

Pulverizare tencuiala cu un pulverizator airless

Pulverizare tencuiala cu un pulverizator airless

Bugetul pentru achiziționarea unui pulverizator Airless este de 1000 €. Cererea a inclus următoarele întrebări:

Care pulverizator airless este utilizat pentru pulverizarea Renovo Silcosan sau Brillux Silicon 918?

Veti alege un pulverizator airless care să fie utilizat cu duza corectă pentru cerințele lucrării.

Atât vopseaua de fațadă Renovo Silcosan, cât și Brillux Silicon 918 sunt pulverizate cu duze între 0,021 “și 0,027” conform producătorului. În acest caz, este recomandabil să nu vă limitați la cea mai mică duză, deoarece vopselele mai groase, precum cele pe care le avem aici, necesită duze mai mari, astfel încât vopseaua nu se înfunde.

Cum trebuie să iau în considerare performanța la selectarea pulverizatorului airless?

Atunci când alegeți pulverizatorul, nu ar trebui să optați pur și simplu pentru cea mai mică unitate, fără a verifica capacitățile sale de performanță, pentru a evita supraîncărcarea și eventualele deteriorări ale dispozitivului.

La fel ca o mașină, nu se recomandă utilizarea unui dispozitiv airless permanent în domeniul maxim de putere, adică sub accelerație maximă. Din nou și din nou, pe șantierele de construcții și când suntem în contact cu clienții, vedem că pulverizatoarele mai mici, cum ar fi Graco GX21, sunt utilizate cu mult peste limitele lor de performanță și, astfel, sunt supraîncărcate.

În ceea ce privește supraîncărcarea echipamentelor, am rezumat cele mai importante sfaturi in acest articol Pulverizatoare de vopsea airless pentru începatori-Ce sa faci si ce sa nu faci .

Luând în considerare performanța, se recomandă pulverizarea vopselei de fațadă Renovo Silcosan sau Brillux Silicon 918 cu un pulverizator cu o rată de livrare de aproximativ 2,5 până la 3 l / min sau mai mult.

Există un dispozitiv airless potrivit  ce costa mai puțin de 1000 € pentru aceasta lucrare?

Nu, dintr-o perspectivă profesională, nu există pulverizatoare de vopsea airless la 1000 EUR sau mai puțin care să îndeplinească cerințele de performanță pentru funcționarea Renovo Silcosan sau Brillux Silicon 918.

Noile dispozitive profesionale din gama de prețuri sunt mai susceptibile de a fi modele entry-level cu mai puțin decât rata de livrare necesară. Clasa de pulverizator de până la 1000 € în sectorul profesional este destinată vopselei mai ușoare decât vopseaua de fațadă, de exemplu lacuri, grunduri sau vopsea de perete  interior.

Ar trebui să închiriez un pulverizator de vopsea în loc să îl cumpăr?

Acest exemplu este despre un proiect de pulverizare de tencuială aspră. În astfel de cazuri, închirierea unui pulverizator de vopsea poate fi adesea mai economică decât achiziționarea unui model low-end entry-level sau a echipamentului uzat.

Cu sfatul dealerului de închiriere, opțiunea de închiriere vă permite, de asemenea, să selectați pulverizatorul potrivit cu putere suficientă pentru proiectul respectiv. Aici veți găsi mai multe informații despre închirierea pulverizatoarelor airless.

Pulverizatorul de vopsea BAUTEC este potrivit pentru pulverizarea Brillux Silicon 918?

Unitatea de pulverizare BAUTEC cu capacitate de 4 l / min are o putere suficientă pentru a pompa vopseaua de fațadă Renovo Silcosan sau Brillux Silicon 918.

Calitativ, se află în gama inferioară și este relativ scump pentru un produs chinezesc de acest nivel de performanță.

Având în vedere manopera și calitatea, în acest caz aș sfătui să angajați în schimb un pulverizator profesionist.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.