Compania coreeană Han-kil Prescision prezintă într-un videoclip o interesantă mașină de pulverizat vopsea, cu mai multe pistoale împreună. Până acum nu mai văzusem așa ceva! Acest tip de aplicații sunt mai cunoscute în domeniul marcării rutiere sau în industrie. Dar priviti!

Patru pistoale de pulverizare sunt instalate una lângă alta. Acest lucru are ca rezultat o zonă relativ largă de aplicare a culorii, probabil aproximativ 120 cm lățime. Datorită montării pe un cărucior și alinierii pistolelor la tavan, nu trebuie să lucrați constant ținând brațele deasupra capului și capul îndoit, ci tot ce trebuie să faceți este să împingeți căruța. Acesta este geniul! În condiții optime de funcționare ar putea fi pulverizate aproximativ 20-30 m² pe minut.

Există câteva aspecte de luat în considerare:

1. Potrivit numai pentru suprafețe foarte mari și libere– ca de exemplu halele din fabrică, deoarece întreaga unitate de pulverizare a vopselei atât de echipată necesită mult spațiu. În plus, suprafața trebuie să fie liberă și uniformă.

2. Reumplerea  cu vopsea și material de pulverizare – reumplerea vopselei și a materialului de pulverizare trebuie efectuată într-un rezervor din mașina pulverizatorului. Consumul de material va fi mare, cu patru duze de aer paralele și o capacitate mare de metri pătrați. Aceasta înseamnă că sunt necesare pauze regulate de lucru pentru a umple din nou rezervorul de vopsea cu vopsea.

3. Înălțimea tavanului– înălțimea tavanului nu trebuie să fie prea mare, astfel încât pulverizatorul să poată ajunge bine la tavan. Cu toate acestea, încăperile din fabrică au plafoane înalte, unde pot apărea probleme cu utilizarea acestui tip de sistem de pulverizare. Ar putea fi posibil să se utilizeze un sistem reglabil pe înălțime care permite plasarea duzelor la distanța corectă de tavan.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.