În videoclip am testat reglarea optimă a produsului Profitec HVLP Multilack P342 pentru procedeul de pulverizare cu presiune joasă.

A fost utilizat un aparat cu joasă presiune HVLP de la producătorul Graco, și anume FinishPro HVLP Procontractor 9.5 cu pistolul Edge II Plus.

A fost prezent și maestrul zugrav Henning Bieck, care folosește cu regularitate acest material în proiectele sale.

Profitec HVLP Multilack P342

Profitec HVLP Multilack P342 este un monosistem economic pe bază de apă. Aceasta înseamnă grund și lac protector într-un singur produs.

Materialul este adecvat pentru interior și exterior și poate fi utilizat pe lemn, metal sau plastic. În plus, produsul aderă la substraturile acoperite cu pulbere fără să fie nevoie de folosirea unui grund bicomponent 2K.

Lacul este deja adaptat pentru prelucrarea cu un sistem de pulverizare HVLP.

Profitec HVLP Multilack P342

Profitec HVLP Multilack P342

GRACO FinishPro HVLP Procontractor 9.5

Cu tehnologia turbinei TurboForce II, Graco FinishPro HVLP Procontractor 9.5 dispune de controlul turației și oprire automată în lipsa pulverizării.

În plus, prin folosirea pistolului Edge II Plus și a sistemului de cupe Flexliner, se poate lucra cu aparatul ținându-l deasupra capului. Având 19 kg, aparatul de lăcuire este ușor și compact. Turbina este în cinci trepte.

Graco HVLP 9.5

Graco HVLP 9.5

Pulverizarea produsului Profitec HVLP Multilack P342

Am testat produsul Profitec HVLP Multilack P342 pe hârtie de mascare și lemn/uși, aplicând diferite reglaje. Am obținut rezultate bune cu duze de 3 și 4.

Dacă presiunea materialului este setată la valoarea 6, iar reglajul aerului este pe poziția mijlocie, se poate obține un model de pulverizare frumos.

Einstellung HVLP Pistole

Reglarea pistolului HVLP

Deși este un lac HVLP, maestrul zugrav Henning Bieck a avut parte de rezultate bune și la utilizarea acestui lac cu un pulverizator de vopsea Airless.

Henning folosește materialul mai ales pentru acoperirea ușilor și utilizează un aparat Graco ST Max II 395 cu o duză FF LP de mărimea 308.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.