Pulverizatoarele fără vopsea pot fi utilizate în mai multe domenii de aplicare.

Așadar, alături de cea mai evidentă utilizare în vopsirea caselor și obiectelor, există multe zone de nișă, precum marcarea drumurilor, parcările, sălile industriale, zonele  comerciale, terenurile de sport, precum și pistele și câmpurile aeriene.

Marcarea linilor

Pulverizatoarele de vopsea pot fi utilizate de la marcarea rutieră clasică a străzilor și a parcărilor, până la câmpurile aeriene, terenurile de sport și spațiile industriale.

Marele avantaj al utilizării unui pulverizator de vopsea în proiecte de acest gen este viteza de lucru combinată cu precizia.

Numai în acest fel pot fi implementate rentabil lucrările de marcare medie și mare.

Marcarea linilor

Semne de avertizare

Pe lângă liniile de marcare, pulverizatoarele de vopsea fără aer pot fi utilizate pentru a marca drumurile cu semne și imagini.

Acest lucru permite imagini clare și curate, fără a colora pe margini.

Semne de avertizare

Această tehnică de marcare este folosită de obicei în parcări, garaje, pentru marcajele industriale și logistice, dar și pentru marcarea pe câmpurile aeriene sau curse de curse.

Marcaj rutier

Marcarea rutieră și a trotuarelor este cea mai mare zonă a tehnologiei de marcare, concentrându-se pe setarea marcajelor de bandă, săgeți direcționale și alte informații despre trafic, precum și treceri pe zebră, indicații de viteză, indicatoare de oprire sau zone de parcare.

Marcaj rutier

Aceste marcaje servesc ca un ajutor de orientare pentru participanții la trafic și crește astfel siguranța în trafic și reduce riscul de accidente.

Marcajul rutier – Locuri de parcare

Pentru acest tip de muncă, intervalul de timp este în general destul de scurt și dat de client.

Dacă parcările mall-ului sunt marcate, aceasta înseamnă că clienții nu au loc de parcare.

În acest caz, utilizarea pulverizatorului de vopsea fără aer permite realizarea rapidă a comenzii, iar lucrarea se realizează adesea în weekend sau noaptea, pentru a reduce la minimum blocarea acestor zone.

Locuri de parcare

Marcajul rutier – Spații industriale

Acesta este un domeniu foarte divers și conține, în general, marcarea sălilor, a zonelor logistice și a rutelor de evacuare de urgență.

Iată un exemplu video al lucrărilor de marcare într-un centru logistic și identificarea zonelor de încărcare.

Vezi toate pompele noastre airless.

Marcajul rutier – Terenuri sportive, săli de sport și locuri de joacă

Câmpurile sportive, sălile de sport și locurile de joacă sunt, de asemenea, marcate cu tehnologie de pulverizare profesională.

Fie că este vorba despre un teren de baschet sau un teren de fotbal, liniile pentru demarcarea și divizarea terenului de joc sunt condiții de bază.

Terenuri sportive

Marcajul rutier – Piste de curse

Marcarea curselor de curse îi ajută pe șoferi să estimeze în mod optim curbele și astfel să circule cu viteză maximă!

Piste de curse

Marcajul rutier – Aeroporturi

Marcajele pe aerodrom indică directia de deplasare, zona de taxi și pozițiile de parcare pentru avioane și oferă piloților și personalului de zbor o îndrumare și securitate importantă.

Zonele și distanțele mari trebuie, de asemenea, marcate aici. Tehnologia profesională de marcare ajută la asigurarea acestei performanțe a suprafeței într-un mod de înaltă calitate, economic și în timp util.

Aeroporturi

Iti place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Vizitați pagina noastră Facebook

Consultați canalul nostru YouTube 

Airless Discounter  Instagram

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.