Primim regulat întrebări de la pasionații de pulverizare airless, care doresc să pulverizeze propria casă cu un dispozitiv profesional airless. Iată întrebările pe care aproape toti proprietarii si le pun atunci când doresc să ia pistolul pulverizator și să facă singuri munca. În articolul următor, vom oferi o prezentare generala a dispozitivelor profesionale airless, cele mai potrivite pentru renovarea locuinței. Dar, în primul rând, să răspundem la întrebările esențiale de la cei care doresc să utilizeze un pulverizator airless.

Care este costul minim de pulverizare cu un pulverizator airless în casa mea?

Merită să folosiți o mașină de pulverizare profesională pentru vopsea pentru o proprietate privata?

Ce trebuie să luati în considerare atunci când alegeți un pulverizator profesional pentru renovările casei?

Care este cel mai ieftin pulverizator profesional pe care îl pot folosi pentru proiecte de vopsire în casa mea?

Pulverizatoarele profesionale pentru piața de bricolaj, cu valori de performanță comparative (randament pe minut, dimensiunea maximă a duzei) încep de la aproximativ 1000 €. La nivel de incepator, dacă este nevoie de mai multă ieșire pentru procesarea culorii, prețul poate ajunge la 2000 € și mai mult. Articolul nostru include exemple rezumate de aplicații și pulverizatoare airless adecvate pentru cumpărare. Există, de asemenea,un link cu informații despre prețuri pentru pulverizatorul respectiv. Dacă nu vă puteți permite achiziționarea unui pulverizator profesionist, aveți posibilitatea să închiriați și un dispozitiv airless. Iată mai multe informații despre condiții de închiriere și de manipulare  pentru echipamente airless. O altă opțiune este achiziționarea de dispozitive airless folosite, în video Sfaturi pentru achiziționarea unui pulverizator de vopsea airless, veți găsi mai multe informații.

Merită să folosiți o mașină de pulverizare profesională pentru vopsea pentru proprietatea dvs?

Răspunsul la această întrebare depinde de așteptările, bugetul și proiectele respective ale individului. Dacă nu aveți timp suficient pentru proiectul de vopsire, adică nu există termene imediate, atunci factorul de cost ar fi principal, iar implementarea proiectului folosind metode tradiționale de lucru este cu siguranță opțiunea mai bună. Dacă nu aveți o cantitate infinită de timp disponibilă, utilizarea unui pulverizator profesionist vă poate ajuta cu siguranță. În plus, există anumite suprafețe care sunt ideale pentru un pulverizator, deoarece aceste suprafețe pot fi dificil de lucrat cu ajutorul unei perii și role. Printre acestea se numără, de exemplu, suprafata rugoasă și suprafețele structurate. Atunci când analizăm rentabilitatea, trebuie luată în considerare și potențialul post-utilizare sau valoarea post-proiect a costului de vânzare. Mulți clienți pentru îmbunătățirea locuinței cumpără și pulverizatorul de vopsea cu ajutorul unui vecin, membru al familiei sau cunoștințe pentru a partaja costul. Vânzarea dispozitivului airless după finalizarea renovării este un alt mod de a reduce costul total. Principalele motive pentru care doresc achiziționarea unui echipament profesional airless pot fi rezumate după cum urmează:

• Factorul de cost – dispozitivele airless mai mici sunt mai ieftine decât alte soluții.

• Viteza de lucru se îmbunătățește foarte mult, în special pentru zonele mai mari.

• Experiențe negative cu magazinele hardware sau sub-performanța dispozitivelor de proastă calitate atunci când sunt achiziționate de la mărci de companie necunoscute.

• Cerințe de performanță pe care echipamentul de bricolaj nu le îndeplinește (de exemplu, pentru culori mai dense sau chit).

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți un pulverizator profesionist pentru construirea de case?

Debit suficient – Pulverizatorul ar trebui să fie potrivit pentru lucrarea în cauză și ar trebui să aibă suficientă putere (debit) pentru sarcina planificată. O putere prea mică poate supraîncărca dispozitivul, perturba uniformitatea modelului de pulverizare sau poate provoca o aplicare neuniformă de vopsea. Dacă pompa airless este sub-echipată în mod semnificativ pentru a răspunde cerințelor lucrării, aceasta poate duce la blocarea duzei sau chiar la o defecțiune completă. În articolul Dispozitiv mic airless- riscuri și daune prin supraîncărcare am rezumat informații suplimentare.

Putere mai mare a pulverizatorului = dimensiunea mai mare a duzei = utilizarea de culori și materiale mai groase

Selecția duzei – Duza trebuie selectata pentru a se potrivi cu materialul utilizat.  Tabelul duzelor poate oferi o primă imagine de ansamblu. Cu toate acestea, în cele din urmă, duza utilizata ar trebui să fie bine reglata pentru a se potrivi cel mai bine cu materialul utilizat, aceasta înseamnă, de asemenea, ajustarea mașinii pentru a avea o presiune optimă atunci când funcționează dispozitivul. Există informații pentru vopsea din fișa tehnică respectivă de la producătorul de vopsea.

Accesorii – Accesoriile ar trebui să se potrivească proiectului, alegând nu numai duza potrivită, ci și filtrele adecvate, lungimea potrivită a furtunului sau sistemul de admisie adecvat (furtun / tub pentru cantități mari de vopsea / pâlnii pentru vopsele și cantități mici) – toate acestea au un efect în practică.

Exemple de aplicații pentru pulverizare airless de vopsea pentru interior

Vopseaua de perete pentru interior este pulverizată în majoritatea cazurilor cu o duză de 0,015 până la 0,021 (de exemplu, duza 515 – 521). Iată câteva pulverizatoare airless, care au o capacitate suficientă pentru a pulveriza în interior vopseaua pentru pereți (atenție: nu se aplică vopselei silicate de interior, vopseaua silicată necesită pulverizatoare mai puternice, deoarece este folosită si pentru pereți exteriori).

Graco GX 21

Graco GX 21 are o viteză de livrare de 1,8 l / min și poate fi utilizat cu duze de până la 0,021 găuri (de ex. 521).

graco gx21

Graco GX 21

Wagner ProSpray PS 3.20

Wagner PS 3.20 pulverizatorul oferă un debit de 1,6 l / min și este potrivit pentru duze cu o gaura de 0,021 (de ex. 521).

Graco Classic 395 PC

The Graco Classic 395 PC poate furniza vopsea la duze de până la 0,023 in gaura, cu un debit maxim de 2,0 l / min.

Graco CLASSIC S 395 PC STAND - Pulverizator Airless

Graco Classic 395 PC

Wagner Super Finish SF 23 Plus

La 2,6 l / min,  Wagner SuperFinish SF 23 Plus oferă cea mai mare rată de livrare a dispozitivelor airless menționate mai sus și permite utilizarea a maximum 0,023 dimensiuni ale duzei.

wagner-superfinish-23-plus-sf-23plus-spraypack

Wagner SF 23 Plus

Exemple de aplicații Vopsea exterioară pentru pereți și acoperire acoperiș

Vopseaua exterioară pentru pereți fațade sau pentru acoperirea acoperișului este de obicei pulverizată cu o duză de 0,021 sau 0,023 (de exemplu, 521 sau 523). În unele cazuri, totuși, pot fi necesare duze mai mari, de exemplu atunci când folosiți vopsele de silicat. Din acest motiv, în acest domeniu de aplicare sunt utilizate pulverizatoare mai puternice. Selecția este limitată în această aplicație, deoarece aceste mașini costă de obicei mult mai mult. Deci, din motive economice, vor fi acoperite doar câteva modele pentru cei ambițiosi.

FARBMAX Airless M10 Plus

FARBMAX Airless M10 Plus are o putere suficientă pentru a prelucra vopseaua de fațadă (de asemenea, vopseaua silicată), precum și acoperirea acoperișului.

FARBMAX Airless M10 Plus

FARBMAX Airless M10 Plus

Exemple de aplicație: Glet

Zidurile cu suprafață netedă se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, astfel că tot mai mulți meseriasi sunt dispuși să lucreze cu glet. Pulverizatoarele de glet și chit sunt deosebit de puternice și, prin urmare, costisitoare. Pentru profesioniști, merită un supliment pentru arsenalul lor de pulverizare airless. In orice caz. pentru pasionații de bricolaj, costul de achiziție în functie de durata limitată de serviciu ar putea însemna că nu este la fel de economic să il păstrați pentru dvs. O prezentare detaliată cu dispozitive de probă pentru pulverizarea chiturilor poate fi găsită în celălalt articol Aplicați chit cu pulverizator Airless.

Sfaturi suplimentare pentru alegerea dispozitivului  airless potrivit pentru proiectul dvs.

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.