Astăzi am primit o solicitare pentru un pulverizator de vopsea pentru marcaj rutier. Un dispozitiv de marcare este necesar, înainte de toate, pentru utilizare pe străzi și zone de parcare. Pentru a minimiza munca în timpul lucrărilor de marcare, a fost căutat un dispozitiv de marcare pentru dimensiuni de proiecte mici și mijlocii pentru următoarele zone de lucru:

  • numerotarea și marcarea parcărilor
  • marcarea trecerilor de pietoni
  • aplicarea caracterelor speciale cu şabloane

Titan Powrliner 3500 este una dintre cele mai populare mașini de marcare rutieră. Iată un pic mai multe despre asta:

Titan Powrliner 3500 – pulverizator de vopsea pentru marcaj rutier

Cu un debit de 2,8 l / min și 227 bari presiune maximă de lucru, Powrliner 3500 este potrivit pentru marcarea proiectelor până la dimensiuni medii. Vopselele și materialele pot fi aplicate în intervalul 1K și 2K. Ghidajele de linie pot fi realizate direct de pe mașinile cu roți. Pistolul de pulverizare poate fi, de asemenea, scos pentru a pulveriza cu șabloane sau suprafețe mai mari.

Date tehnice

  • max. debit: 2,8 l / min
  • max. presiune de lucru: 227,5 bar
  • max. dimensiunea duzei: 0.027 ″

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.