Ai nevoie de un zugrav pentru renovarea bucătăriilor? Într-o călătorie recentă în Marea Britanie, am observat că există o mulțime de zugravi care oferă renovarea și redecorarea bucătăriilor printre serviciile lor. Acest lucru părea să fie în principal despre renovarea bucătăriilor montate, cu laturile dulapului și ușile din față ale dulapului revopsite. În general, aceste lucrări păreau a fi efectuate cu pulverizatoare de vopsea airless. Pulverizatoarele Aircoat ar parea a fi cea mai bună alegere dacă se urmărește obținerea unui finisaj de înaltă calitate pentru lucrări de vopsire de acest fel.

Iată câteva imagini înainte și după renovarea unei bucătării de către un vechi prieten al nostru din Anglia(Sursa: EC Decorating).

Vorher / Nachher - Renovierung einer Küche

Inainte

Puteți vedea aici în imaginea anterioară, o culoare opacă maro închisă distinctivă, un aspect care probabil ar părea puțin luminat și prea demodat pentru mulți clienți în zilele noastre.

Aus alt mach neu - Küche überarbeiten

Inainte

De ce renovare?

Dacă bucătăria dvs., în ansamblu, se află într-o stare bună, poate doriți să luați în considerare o renovare și o reproiectare a achiziționării unei noi. Investiția într-o bucătărie utilată de înaltă calitate și nouă se poate ridica cu ușurință la 20.000 EUR și mai mult. Astfel, dacă ceea ce doriți este o simplă schimbare de aspect, angajarea unui zugrav profesionist pentru a da o nouă viață dulapurilor și fronturilor va fi mult mai ieftină și pentru o fracțiune din suma cumpărării unei bucătării cu totul noi.

Küche mit Airless oder Aircoat neu lackieren

Cine va face treaba?

Aceste tipuri de locuri de muncă sunt adesea acceptate de companiile mai mici, cel puțin în Anglia. Acest lucru pare cu siguranță o afacere frumoasă și o modalitate bună de a câștiga bani pentru zugravi, deoarece costul materialelor este oarecum limitat și clientul este dispus să plătească un preț bun, având în vedere că el sau ea ar putea simți că economisesc suma de bani, comparativ cu cât i-ar fi costat instalarea unei bucătării complet noi.

În SUA, există și companii mijlocii care se specializează în aceste joburi și au dezvoltat strategii pentru a face acest tip de renovări rapid, profitabil și sunt în măsură să ofere rezultate de înaltă calitate în același timp. Există o anumită companie care folosește chiar și o remorcă de vopsea suplimentară pentru a reduce întârzierea transportului, efortul și timpul de lucru, oferind în același timp clienților un serviciu excelent. Dulapurile și bufeturile sunt îndepărtate, vopsite în remorca, reinstalate imediat și rapid.

Küche Fronten neu gestalten

După

Renovarea are sens

Se pare că este un scenariu clasic de câștig-câștig. Clientul obține o schimbare totală a bucătăriei pentru bani relativ puțini, iar contractantul câștigă bani realizând o treabă frumoasă.

Küchenschränke lackieren & Einbauküche überarbeiten

Dupa

Îți place conținutul nostru? Puteți găsi mai multe aici:

Accesaţi pagina noastră de Facebook

Vezi canalul nostru YouTube Airless Discounter

Airless Discounter Cont Instagram

Dacă aveţi întrebări?

Pentru orice întrebări suplimentare sau dacă doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste produse văzute în acest articol, completați formularul nostru de contact sau trimiteți-ne prin e-mail . Dacă doriți să achiziționați unul dintre produsele menționate mai sus, le puteți consulta pe magazinul nostru online.